Contact

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Boco Kinderkleding

Morenos Beveren

Vrasenestraat 59
Nieuw sinds december 2016
Boco Kinderkleding voor bengels van 0 tot 16 jaar beschikt over een veel ruimere winkel dan vroeger. Dat laat toe om de collecties voor baby’s en oudere kinderen apart te presenteren. Ook het aanbod breidde uit. “Ik ga nu ook collecties in Italië, Portugal en Spanje zoeken: een totaal ander aanbod dus. Nieuw zijn ook de kindermeubels en de kleding voor aanstaande moeders. Verder is er ook ruimte om geboortelijsten uit te stallen. Een plezante kinderhoek maakt het compleet”, licht Sandra Jeanmart toe.

www.boco-kinderkleding.be  en Facebook: Boco Kinderkleding
 


TUI-reiskantoor

Morenos Beveren

Vrasenestraat 57
Nieuw sinds december 2016
Met 24 jaar ervaring in de reissector als bagage runt Peggy Bruggeman nu haar eigen TUI-reiskantoor. Dat baadt helemaal in de look en feel van TUI, compleet met een grote i-Pad om TUI-bestemmingen te bekijken tijdens het wachten. De megagrote foto’s van de terrasrijstvelden in Vietnam en de skyline van New York brengen je meteen in de stemming. “We trekken het vakantiegevoel voor de klanten door van bij hun bezoek aan ons kantoor tot aan hun vertrek”, legt Peggy Bruggeman uit. TUI is marktleider in België dus hier zit je voor een ruim aanbod meer dan goed.

www.tui.be 

 

Hairmasters Plus

Morenos Beveren

Oude Zandstraat 72
Nieuw sinds december 2016
Hair Masters plus een kapperszaak voor dames en heren noemen, is een understatement. Je treedt er een andere wereld binnen. Interieur, loungebar, foodcorner, muziek: het klopt allemaal. Hier is duidelijk over nagedacht door iemand met kennis van zaken. “Dit ben ik. Ik liet me inspireren door de muziek”, licht zaakvoerster Usul Zeyneb toe. Kappen, manicure, pedicure, hoofdmassage, barbier: je vindt het allemaal onder één dak. Blikvanger is de bruidssuite waar de aanstaande zich met haar entourage discreet kan voorbereiden op het grote moment.

Facebook: HAIR MASTERS plus

 

Originailz

Morenos Beveren

Oude Zandstraat 15
Nieuw sinds oktober 2016

Met de opening van Originailz beschikt het winkeldorp nu ook over een walhalla voor al wie houdt van stijlvolle nagels. Zowel schoonheidsspecialisten als particulieren kunnen hier terecht voor alles wat met nagelverzorging te maken heeft: gel, acryl, gellak, nailart, startpakketten, salon tools, koffers, electrics,… “We verdelen exclusief voor de regio de nagellak van Gellish. We organiseren ook regelmatig opleidingen en workshops”, geeft Mira De Kerf mee, staande bij de indrukwekkende Gellish-collectie.

www.originailz.be  en Facebook: Originailz
 


Onghena Opticiens

Morenos Beveren

Grote Markt 11
Nieuw sinds juli 2016

Onghena Opticiens koos heel bewust voor Beveren om er een tweede winkel te openen. “Hier is er een markt voor ons aanbod. Steeds meer mensen zien hun bril als onderdeel van hun look, van hun persoonlijkheid. Wij spelen daar op in met een ruim aanbod, van heel basic tot in het oog springend, modellen die je nergens anders vindt. We hebben er in titanium, maar ook materialen als hout of buffelhoorn”, zegt Pieter Onghena. Ook voor kinderbrillen, contactlenzen en zonnebrillen zit je goed bij Onghena Opticiens. Uniek is de enorme keuze met maar liefst tweeduizend stuks in de winkel.

www.onghena.be
 


Florence and the boys

Morenos Beveren

Warande 17
Nieuw sinds augustus 2016
Daphne Daem biedt met Florence and the boys naast haar online winkel nu ook in haar verkooppunt in de Warande leuke spullen voor kinderen van 0 tot 14 jaar. Ze gaat daarbij op zoek naar originele collecties van merken die in België niet zo gemakkelijk of zelfs helemaal niet te vinden zijn. Die vindt ze door gespecialiseerde beurzen te bezoeken. Door de goede reputatie van Florence and the boys contacteren ook regelmatig merken haar zelf met de vraag als verkooppunt te fungeren. Ook accessoires om van de kinderkamer een gezellig nest te maken, om het eetgebeuren op te vrolijken en geboortelijsten.

www.florenceandtheboys.be en Facebook: florenceandtheboys
 

Schoenen Torfs

Morenos Beveren

Warande 37-38
Verieuwd sinds augustus 2016
Schoenen Torfs in de Warande onderging een ware metamorfose van vloer tot plafond. Het resultaat is een winkel met veel meer rekken en dus een groter aanbod dan vroeger, vooral in de grotere schoenmaten. En toch blijft het allemaal heel overzichtelijk. Meer aandacht ook voor het kwalitatief betere assortiment. Janie Lockefeer en haar team bieden ook de service om in het ‘webhuisje” modellen te passen die dan online kunnen worden besteld.

www.torfs.be en Facebook: Torfs BeverenKniphuis Indra

Morenos Beveren

Gaanderij De Bever
Nieuw sinds juli 2016
Dames, heren en kinderen: Indra Crouwels zorgt ervoor dat iedereen haar Kniphuis Indra in Gaanderij De Bever verlaat met het kapsel dat perfect bij hem/haar past. Indra heeft immers veel meer in haar mars dan alleen de perfecte snit afleveren. “Ik ben ook stijlconsulente. Ik ben heel veel bezig met kleuren. Daardoor kan ik deskundig advies geven, helemaal op maat van de klant”, verzekert ze. Het stijlvolle, naturelle decor van Kniphuis Indra zorgt ervoor dat iedereen er zich meteen thuis voelt.

Tel. 0471 11 69 99 en Facebook: Kniphuis IndraQhomes

Morenos Beveren

Oude Zandstraat 47
Nieuw sinds mei 2016
Christel Van der Heijden biedt met Qhomes een full service voor wie een huis of appartement zoekt aan te kopen of te huren. Die full service begint bij de zoektocht naar de meest geschikte woning en eindigt bij het ondertekenen van het contract bij de notaris. “Belangrijk daarbij is de persoonlijke touch: ik blijf steeds zelf het hele proces opvolgen. Ik heb meer dan twaalf jaar ervaring in het begeleiden van mensen in hun zoektocht naar hun ‘droomwoning’”, verzekert ze. Ook wie een woning wil verkopen of verhuren, zit goed bij Qhomes. Je kunt er ook terecht voor een vrijblijvende waardebepaling of schatting van je eigendom.

www.Qhomes.be


Azizi

Morenos Beveren

Gaanderij De Bever
Nieuw sinds mei 2016
“Het meest waardevolle in ons leven is dat we ons goed, gelukkig en gezond voelen”, vindt Evelyn Vandervieren. Ze helpt iedereen om die filosofie waar te maken in haar ‘feel good store’ Azizi. Je vindt er alles om jezelf en anderen blij te maken: haar eigen lijn van handgemaakte fantasie- en zilveren juwelen, hippe modeaccessoires, lifestyle-artikelen en geschenkideeën. Je kunt er ook genieten van een kopje thee of koffie (met lactosevrije melk), huisgemaakte ijsthee of limonade en suikervrij gebak (ook gluten- en lactosevrij). Modebewust genieten dus van gezonde lekkernijen!

www.azizi.be Smartphone Fixen

Morenos Beveren

Warande 58 
Nieuw sinds mei 2016
Smartphone Fixen repareert smartphones, tablets, iPads en laptops van de meeste merken. Van glasbreuk, defecte batterij, waterschade tot  softwarematige problemen. De meeste reparaties zijn zelfs binnen de dertig minuten gereed. Met zes maanden garantie na herstelling. Smartphone Fixen biedt ook een uitgebreid gamma aan accessoires aan. Verder kun je er terecht voor de verkoop van je oude telefoon. Langskomen kan zonder afspraak.

www.smartphonefixen.be 
Xtra Leuk

Morenos Beveren

Vrasenestraat 55 
Nieuw sinds april 2016
Ingrid Mahu was meteen weg van de Vrasenestraat en de vriendelijke mensen die er rondliepen, toen ze Beveren verkende op zoek naar een winkelpand. Het resultaat is dat je sinds april in Xtra Leuk terechtkunt voor dameskledij voor de mooie vrouw met een maatje meer. Dat gaat dan van maat 40 tot 60. Xtra Leuk is gelieerd aan het gereputeerde MAgisch HUis aan de Zwarte Markt in Tessenderlo en in De Klinge.

Facebook: XL, Xtra LeukBlokker

Morenos Beveren

Grote Markt 13 
Nieuw sinds april 2016
Het interieur van Blokker in het nieuwbouwpand aan de Grote Markt is een illustratie van het nieuwe concept waarmee de winkelketen uitpakt: heel ruimtelijk en dankzij het gebruik van kleuren en thema’s heel overzichtelijk. “Het accent verschoof van een zo massaal mogelijk aanbod naar een aantrekkelijke, gezellige winkel. Alle afdelingen kregen dezelfde uitstraling”, lichten Nancy Cool en Berlinde Seghers toe. Verrassend is de binnentuin met een gevarieerd aanbod aan tuinmeubelen. Bijzonder is verder de webshop binnen de winkel. Die laat toe de aanwezigheid van een product in andere Blokkerfilialen te checken.

 

www.blokker.be

Shylocks’ Hairstudio

Morenos Beveren

Oude Zandstraat 50
Vernieuwd sinds april 2016
Het interieur van Shylocks’ Hairstudio onderging een make-over. Chris Stuer en haar medewerkers creëren zowel voor dames als heren het kapsel dat hun persoonlijkheid het best weerspiegelt. Chris Stuer is steeds zelf in de zaak aanwezig. Na 27 jaar al is Shylocks’ Hairstudio een vaste waarde in Beveren. En met dit nieuwe interieur is ook de toekomst gegarandeerd. Shylocks’ Hairstudio werkt op afspraak zodat je nooit tijd hoeft te verliezen met wachten.

Facebook: Shylocks' HairstudioImmotheker Finotheker

Morenos Beveren

Oude Zandstraat 10
Nieuw sinds december 2015
Een huis kopen of een woning bouwen, blijft voor de meesten onder ons een niet-alledaagse ervaring. “Wij helpen mensen bij het afsluiten van hypothecaire leningen voor de aankoop van gronden, bestaande woningen en nieuwbouw”, zegt Martin De Bock van Immotheker Finotheker. “Wij begeleiden hen bij de zoektocht naar wat voor hen de beste formule is en welke bank hen die kan bieden. Zoiets verschilt van persoon tot persoon en hangt ook af van hoe ver iemand kan of wil gaan. Onze persoonlijke aanpak betekent dus een belangrijke meerwaarde.”

www.immotheker.be Het Soepboerke

Morenos Beveren

Gaanderij De Bever
Nieuw sinds oktober 2015
Benny Van Mechelen verwent zijn klanten elke dag met een tiental verse, huisgemaakte soepen om mee te nemen. Daarbij volgt hij het seizoensgebonden aanbod van groenten. Het Soepboerke biedt ook 100% vegetarische soepen aan en vergeet evenmin zij die glutenvrij willen genieten. Daarbovenop vind je er ook spaghettisauzen, koude schotels en koude pastabereidingen. Op termijn breidt Het Soepboerke zijn aanbod nog uit met dagschotels. 

www.hetsoepboerke.be en Facebook: ‘Het Soepboerke’
Jesso Outlet Fashion

Morenos Beveren

Gaanderij De Bever
Nieuw sinds oktober 2015
Met Jesso Outlet Fashion heeft de vermaarde dameskledingzaak Jesso by Tricorina uit Antwerpen-Linkeroever nu ook een outlet in Beveren. Als Beverse kon zaakvoerster Lucy Van Vossel niet weerstaan aan de lokroep om ook in Gaanderij De Bever een zaak te openen. Behalve outlet voor Jesso by Tricorina vind je er ook regelmatig nieuwe collecties. Je kunt in Jesso Outlet Fashion terecht op dinsdag en vrijdag telkens van 10u tot 12u30 en van 13u30 tot 17u en op zaterdag van 10u tot 17u. 

Tel. 0498 51 28 63


 
 
Zeno

Morenos Beveren

Warande 9
Verhuisd sinds oktober 2015
Nadine Piqueur verhuisde met haar eigenzinnige boetiek voor dameskleding en accessoires Zeno naar een nieuw pand in de  Warande. Een boetiek voor dames voor wie het wel eens wat anders mag zijn dan de klassieke winkel. “Het criterium voor de keuze van mijn collecties? Wat ik zelf graag zie. Wat ik zelf niet mooi vind, kan ik niet aan iemand anders verkopen”, luidt haar credo. Correct advies op maat over de nieuwste trends maakt ook deel uit van het handelsmerk van Zeno. 

www.zeno-dameskleding.be


 

Daan

Morenos Beveren

Warande 42
Nieuw sinds september 2015
Danny Braeckman, bekend als de uitbater van café Jules Verne aan de Grote Markt en Grand Café Jules Verne in de Warande, gaat met kledingboetiek Daan in de Warande een nieuwe uitdaging aan. De nieuwe winkel is binnenin verbonden met Andrews Men’s Fashion van zijn goede vriend André Van Daele, maar heeft zowel qua interieur als aanbod een eigen karakter. Daan mikt op jongeren, outletshoppers en vrouwen. Je vindt er ook accessoires en juwelen. 

Tel. 03 755 35 17 en andrevandaele@skynet.be


 
 
Annick Goedhuys

Morenos Beveren

Vrasenestraat 27
Vernieuwd sinds september 2015
Annick Goedhuys voegde aan haar assortiment kwalitatieve schoenen en accessoires ook dameskleding toe. “Dat brengt meer dynamiek in mijn zaak. Kledingcollecties kan ik vlotter wisselen dan schoenen. Klanten kunnen hier nu om de paar weken telkens wel weer iets nieuws ontdekken”, vertelt ze. Goedhuys spreekt ook een breder publiek aan door haar ‘twist and mix’ van prijzen. “Je kunt hier perfect iets duurdere schoenen kopen en die stijlvol combineren met bijpassende, iets minder dure kleding. Ik zorg met een mix van prijzen voor een geheel dat mooi samengaat”, besluit ze. 

www.annickgoedhuys.be en Facebook: ‘Annick Goedhuys’


Andrews Men’s Fashion

Morenos Beveren

Warande 42
Verhuisd sinds september 2015 
André Van Daele verhuisde zijn boetiek voor mannen Andrews Men’s Fashion van de Donkvijverstraat naar de Warande. Hij kon rekenen op zijn goede vriend Danny Braeckman voor de geslaagde inrichting van de nieuwe winkel. “Ik heb hier veel meer ruimte om de collecties in een sfeervol kader te presenteren”, vertelt Van Daele. Vlotte mannenkleding met merken als McGregor, PME Legend, s.Oliver, Gaastra, Zilton, Pierre Cardin, Comma, I-Coat,… André kan rekenen op Gwendoline en Miranda om de klanten te begeleiden.

 Facebook: ‘Andrews Men’s Fashion’
Huis Piers

Morenos Beveren

Vrasenestraat 62
Nieuw sinds juli 2015 
Het Huis Piers kreeg een nieuwe bestemming als horecazaak. Jean Wagemans,
Martine De Decker, Ellen en Sofie Wagemans en Bob Verhelst serveren er een uitgebreid gamma aan dranken. Er zijn ook plannen voor een aanbod aan snacks in de toekomst. Grote troef is het terras voor het historische gebouw. Je kunt terecht in Huis Piers op vrijdag vanaf 14u en op zaterdag en zondag telkens vanaf 10u. Op termijn zal het café evolueren naar een brasserie.
 Commefort

Morenos Beveren

Grote markt 19
Nieuw sinds juni 2015 
Pieter Van Leugenhagen en Mathias Van Dosselaer en hun medewerkers van communicatiebureau commefort ruilden hun kantoren in het stadion van Waasland-Beveren in voor de bovenste verdieping van het statige herenhuis nummer 19 aan de Grote Markt. “Wij zijn een bureau dat sterk is in visuele communicatie en digitale mediaprojecten. Wij zien onszelf als de generatie van de digital natives: open minded, ongecompliceerd en 100% digitaal. Het is onze missie om bedrijven, merken en organisaties visueel en digitaal sterk voor de dag te laten komen.” 

www.commefort.com 
 

Tan Tan

Morenos Beveren

Warande 36
Nieuw sinds maart 2015 
Jan Staut en Ann Suy openden in de Warande de boetiek Tan Tan. Daarin bieden ze merken aan als Vero Moda, Villa en ICHI. “Daarnaast fungeert Tan Tan ook als outlet voor collecties van de winkel Tan Tan Pjure in de Oude Zandstraat. Daar worden de iets duurdere merken verkocht”, licht Emanuelle Evers, het vertrouwde gezicht in Tan Tan in de Warande, toe. 

www.tantan.be 
Charlotte Immo

Morenos Beveren

Yzerhand 12
Nieuw sinds maart 201
Charlotte Van Remortel is de ideale persoon om je te begeleiden in de zoektocht naar je droomwoning. Charlotte Immo vestigde zich niet toevallig in de Yzerhand. Daar bevond zich tot voor kort de winkel Lederwaren Claus van de mama van Charlotte Van Remortel. Charlotte Immo onderscheidt zich door zijn service: 7/7 bereikbaar, gratis schatting, gratis EPC en gratis keuring van de elektrische installatie. Recent kwam daar ook home styling op aanvraag bij.

www.charlotte-immo.be 
Shoestore bij Funesco

Morenos Beveren

Yzerhand 14
Nieuw sinds februari 2015 
Funesco, gespecialiseerd in orthopedische schoentechniek, opende in de Yzerhand 14 een eigen Shoestore.  Je vindt er modieuze comfortschoenen, brede maten en orthopedische steunzolen en een ruime keuze aan  hulpmiddelen die de gewrichten en spieren in de onderste ledematen kunnen ondersteunen, stabiliseren, corrigeren, ontlasten of immobiliseren. In opvolging van de vorige winkel Lederwaren Claus, worden ook nog de collectie van Samsonite en diverse tassen aangeboden.

www.funesco.be 
Jaka Bijoux

Morenos Beveren

Yzerhand 10
Vernieuwd sinds augustus 2014 
“Na twintig jaar was de gevel wel eens aan renovatie toe”, zegt Kathleen Suy over de facelift van haar winkel Jaka Bijoux. Je vindt er een ruime keuze aan fantasiejuwelen en accessoires van topmerken als Pandora, Ti Sento, Bronzallure, Fossil en Oozoo. Dat in alle prijsklassen. Ook een ruim aanbod aan uurwerken.

www.jakabijoux.be 

Reizen De Bever 

Morenos BeverenVrasenestraat 5
Nieuw sinds oktober 2014
Reizen De Beveren en Emozioni, dé specialist inzake Italië, sloegen de handen in elkaar om u als ‘Your Travel Boutique’ nog beter op weg te helpen naar uw droombestemming. Zaakvoerders Gennaro Bilotta (foto) en Sabine Lemmens zijn samen goed voor veertig jaar ervaring. “Je kunt veel vinden op het internet, maar daar mis je de persoonlijke service gebaseerd op onze ervaring. We organiseren ook groepsreizen”, legt Bilotta uit.

www.reizendebever.be

 


Clinicare

Morenos BeverenOude Zandstraat 28
Nieuw sinds oktober 2014
Met jarenlange ervaring in de zorgsector en thuisverpleging als bagage opende Elke Vijt thuiszorgwinkel Clinicare. Die richt zich zowel tot particulieren als artsen, thuisverpleegkundigen, pedicuren en medische diensten. De winkel telt twee verdiepingen, beide volledig aangepast aan de toegankelijkheid. Vijt kan een beroep doen op een team van (para)medische specialisten voor begeleiding. Klanten genieten van de terugbetalingsmogelijkheden voorgeschreven door het RIZIV.

www.clinicare.be
SecuriPlus

Morenos Beveren

Yzerhand 22
Nieuw sinds oktober 2014
Installatiebedrijf voor hoogwaardige beveiligingsoplossingen SecuriPlus heeft nu ook een vestiging voor de regio Beveren. SecuriPlus is gespecialiseerd in zowel woningen, bedrijven als instellingen. “Met ons ‘vijf jaar garantie-beleid’ en een onberispelijke service 24 uur per dag en dat zeven dagen op zeven zijn wij de geprefereerde partner voor uw gerust gemoed”, verzekert Sales manager Wim De Hondt, de contactpersoon in Beveren. Gratis analyse van uw woning/zaak.

www.secur-alarmsystemen.be

 


Carrefour Market

Morenos BeverenYzerhand 43
Vernieuwd sinds oktober 2014
Carrefour Market onderging een grondige reorganisatie waarbij de versafdeling volledig werd vernieuwd en het aanbod uitgebreid. De klanten reageren alvast heel positief. Handig is dat Dimitri (foto), Lieve, Peter en hun team van Carrefour Market niet alleen elke dag (behalve maandag) de deuren openen van 8.30 tot 19u. Ze staan ook op zondag tot uw dienst van 9 tot 18u en op feestdagen van 9 tot 13u.

 

www.carrefour.euBrasserie Pompadour

Morenos BeverenVrasenestraat 29
Nieuw sinds Juli 2014
In Brasserie Pompadour (voorheen Morenos) vond Patrick Van Duyse, bekend gezicht in de horeca en voormalig uitbater van restaurant De Pomp, een nieuwe uitdaging. Dit samen met zijn vaste chef-kok Dirk Jaspers. Pompadour onderscheidt zich door de zeer ruime openingsuren waarbij ’s middags het accent ligt op de klassieke brasserie en ’s avonds op het restaurant. Ook met een prachtig tuinterras met dertig zitplaatsen. Te ontdekken!

 

www.pompadourbrasserie.beMDeco

Morenos BeverenVrasenestraat 18
Nieuw sinds Juni 2014
MDeco laat zien wat het in huis heeft in zijn pop-up store in de Vrasenestraat. “We zijn gespecialiseerd in alles wat met interieur te maken heeft: zowel salons, kasten en tafels, tapijten als verlichting, enzovoort. Het aanbod hier is eerder beperkt maar deze winkel is vooral bedoeld om te tonen waarvoor klanten terecht kunnen in onze 1.000m² grote zaak in Kruibeke. Daar zijn we niet gevestigd in een winkelstraat met veel passage. Hier in de Vrasenestraat is dat wel het geval en worden we veel beter opgemerkt”, vertelt zaakvoerder Marina Van Roeyen.

Hypotheekwinkel

Morenos Beveren

Vrasenestraat 4
Nieuw sinds mei 2014
Inspelend op de fors groeiende vraag naar onafhankelijk advies over hypothecaire kredieten, opende hypotheek.winkel ook een vestiging in Beveren. Dieter Vandeputte helpt iedereen uit de regio Beveren, Kruibeke, Sint-Gillis-Waas en Zwijndrecht met het vinden van het meest geschikte woonkrediet voor aankoop of bouw van een woning. Hypotheek.winkel verzamelt hiervoor alle informatie over hypothecaire kredieten van 25 banken.

www.hypotheekwinkel.be.
Beveren Döner Snack

Morenos BeverenGrote Markt 42
Nieuw sinds mei 2014
In de kiosk waar vroeger een frituur was gehuisvest, kan je voortaan terecht bij Elif Ayhan en haar broer Özer Yilmaz voor een lekkere doner kebab of doner durum in vele variaties. Op de menukaart staan ook Turkse pizza’s. Alles om mee te nemen of om ter plaatse te consumeren. Bij mooi weer kan je buiten op het terras eten. Door de centrale ligging op de Grote Markt is dit een ideale locatie voor wie in Beveren een stapje in de wereld zet of tijdens het shoppen even wil uitblazen

Vio Interim

Morenos BeverenGrote Markt 36
Nieuw sinds april 2014
Vio Interim rekruteert vanuit het nieuwe kantoor aan de Grote Markt arbeiders en bedienden voor bedrijven in zowel productie, logistiek als sales & services. VIO staat voor Veeleisend Innovatief Ondernemen. De uitzendorganisatie is al sinds mei 2012 actief in Beveren. “We hebben niet alleen goede contacten in de  Waaslandhaven in Beveren en Zwijndrecht maar ook in de bedrijventerreinen in Kruibeke, Temse en Sint-Niklaas”, verzekeren Germana, Nele en Nele en Grace.

beveren@vio-interim.be en www.vio-interim.be
Gela ti amo

Morenos BeverenVrasenestraat 19
Nieuw sinds april 2014
BEVEREN Het ijs is even lekker als het klinkt in ijssalon Gela ti amo bij Sabrina Panarisi en haar familie. Zestien zelf ambachtelijk geproduceerde soorten serveren ze er, met een afwisselend aanbod en cuberdonijs en oreo als toppers. Ideaal voor een stop tijdens een shoppingdag. Of gewoon als enige bestemming want aan de grote tafels ontmoet je altijd wel iemand. “We kozen bewust voor een familiale sfeer”, vertelt Sabrina. Ook mogelijkheid om ijs mee te nemen

Facebook: Gela Ti Amo
Fietsen Michri

Morenos BeverenGaanderij De Bever
Nieuw sinds maart 2014
Michel Hamelink koos voor de centrale ligging van Gaanderij De Bever in het centrum om er zijn fietsenwinkel en –atelier Michri in onder te brengen. Een goede service aan zijn klanten en een goede begeleiding staan bij hem voorop. “Ik geef iedereen bij aankoop van een nieuwe fiets een onderhoudsfietspas mee. Dat vind ik waardevol. Wanneer je je fiets op regelmatige basis laat onderhouden, verlengt dit de levensduur van je fiets aanzienlijk”, verzekert Hamelinck.

.fietsherstellingen.michri@gmail.com en Facebook: FietsenMichri
Koffie Robby

Morenos BeverenVrasenestraat 13
Nieuw sinds februari 2014
De geur van vers gebrande koffie komt je meteen tegemoet als je bij Koffie Robby binnenstapt. “We branden als klein familiebedrijfje al veertig jaar koffie in de Polderdreef. Maar daar heb je weinig passage. Hier in de fotografiewinkel van mijn schoonzus kwam plaats vrij. Ik combineer de twee werelden: ik verkoop mijn koffie en ben aanspreek- en afhaalpunt voor foto’s. Je kan hier ook nog steeds terecht voor pasfoto’s. Ik ga eveneens geschenkmanden met streekproducten aanbieden”, vertelt Pascale Michelette.

www.koffierobby.be
Le Coiffeur

Morenos Beveren

Kloosterstraat 33
Verhuisd sinds januari 2014
Wouter De Witte verhuisde zijn barbierzaak Le Coiffeur naar de Kloosterstraat 33 om daar zijn klanten – dames en heren -nog beter van dienst te zijn. Het stijlvolle interieur, met zijn geslaagde logo als blikvanger, weerspiegelt de aanpak van Wouter De Witte, zoon van de gerenommeerde Dirk De Witte. Hij is ook een van de weinige kappers waar je nog met een authentiek barbiermes onder handen wordt genomen. Zijn telefoonnummer bleef behouden: 03 755 71 81. 

Facebook: Le Coiffeur
 


Petit Beau

Morenos BeverenVrasenestraat 15
Nieuw snds januari 2014
Kathleen en Karolien Van de Velde breidden in de nieuwe winkel petit beau hun aanbod aan exclusieve en kwalitatieve kinderschoenen uit met een bijpassende selectie aan stijlvolle kleding. “Klanten vroegen naar passende kleding bij ons toch wel heel persoonlijk aanbod vroeger in petit pieds. Hier hebben we meer plaats. We onderscheiden ons met merken, veel Belgische, die je nergens anders in onze regio vindt”, leggen ze uit. Kleding van 2 tot 14 jaar en schoenen van maat 18 tot 41.

www.petitpieds.be
en Facebook: petitbeaubeveren

 
 

Vivaldis Interim

Morenos BeverenGrote Markt 9 
Nieuw sinds december 2013
De kans is groot dat je bij Vivaldis Interim de job vind die jou op het lijf is geschreven. Maar ook als werkgever is het interessant samenwerken. “Onze sterkte is dat we zo goed mogelijk luisteren naar zowel de uitzendkrachten als de bedrijven. Dat laat ons toe de juiste match tot stand te brengen, de witte raaf te vinden die de werkgever zoekt. Ons werkingsgebied strekt zich uit over Beveren en de Waaslandhaven”, vertelt interimconsulent Jessica Schelfhout.

www.vivaldisinterim.be/onze-kantoren/beveren


 


De Jules

Morenos BeverenGrote Markt
Vernieuwd in december
 2013
Met het volledig nieuw ingerichte De Jules keert uitbater Danny Braeckman terug naar de roots van het café. “Dat wil zeggen: een gezellige dagcafé. We hanteren ook terug caféprijzen, niet meer die van een danscafé. Verder hebben we nu ook biljarttafels staan”, maakt Danny promotie. Maandag gesloten en andere dagen open van 10 tot 1u en op vrijdag en zaterdag tot 3u. 

Facebook: Café Jules Verne

 
 


De Poort

Morenos BeverenYzerhand 4
Vernieuwd in december 2013
Het interieur van Groenten en Fruit De Poort kreeg een grondige remake die aansluit bij de gezellige, huiselijke sfeer waarin Chantal en Herman hun klanten van dienst willen zijn.  Je kan in De Poort ook terecht voor vegetarische en veganistische producten. En probeer zeker de Ginger Lover, ‘the coolest hot drink’ op basis van gember. De Poort levert ook aan huis.


www.depoortbeveren.be

 

 
LL'n nails

Morenos BeverenWarande 6
Vernieuwd in november 2013
Elke Braem verhuisde met haar nagelatelier naar de overkant van haar vroeger onderkomen in de Warande. In haar huidige pand kan ze een betere service aanbieden in een ruimere omgeving. Op haar Facebookpagina vind je een massa aan voorbeelden. Het aanbod van LL’n nails is ook uitgebreid met pedicure en wimperverzorging. 

 

  


 

Be Chocolate

Morenos BeverenGaanderij De Bever
Nieuw sinds oktober 2013
Greet Weyers bereidt op ambachtelijke wijze pralines in haar atelier in Gaanderij De Bever. Haar specialiteit zijn logo-pralines: met een tekst of foto erop om jouw feest of evenement een extra dimensie te bezorgen. Open op vrijdag en zaterdag van 10.30 tot 12.30u en van 13.30 tot 18u maar ook mogelijkheid om op andere dagen bestellingen af te halen.


be-chocolate@hotmail.com

 
 

  

Takko 

Morenos BeverenVrasenestraat 7
Nieuw sinds oktober 2013
Al wie zichzelf af en toe een nieuwe outfit gunt, hoeft daarvoor bij Takko Fashion niet diep in de buidel te tasten. Modieus-geraffineerd, basic-chique of sportief-casual voor dames, heren en kinderen: je vindt het allemaal onder één dak. Winkelverantwoordelijke Nathalie Van Britsom en haar team staan klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuzes. 


www.takko-fashion.com/nl_be

 
 

 
Towelshop

Morenos BeverenGaanderij De Bever
Nieuw sinds september 2013
Geef je eigen huis- en badkamertextiel een persoonlijk cachet met een geborduurde naam of boodschap. Leuk om jezelf te verwennen maar ook ideaal als cadeau. Evi Maes borduurt alles op het uitgebreide assortiment dat ze zelf in huis heeft maar eigen materiaal laten personaliseren kan eveneens. Voor de kinderen biedt de speelse collectie van Rube en Rutje gegarandeerd iets leuks. Ook mogelijkheid om het logo van bedrijf of vereniging toe te voegen.

www.towelshop.be en Facebook

 
 
 

Sushi Beveren

Morenos BeverenOude Zandstraat 1
Nieuw sinds juli 2013
De drie gebroeders Tamang bieden in Sushi Beveren het lekkerste uit het Verre Oosten.
Zoals de naam doet vermoeden neemt de Japanse keuken met sushi en sashimi een belangrijk deel voor zich. Maar ook de Koreaanse en Thaise keuken hebben voor de Tamangs geen geheimen. Je kunt het lekkers ook afhalen of laten leveren bij je thuis of ga gewoon naar het restaurant.

info@sushibeveren.be

 
 
 

Mare Tours

Morenos BeverenYzerhand 6
Vernieuwd sinds juni 2013
Office manager Peggy Bruggeman verhuisde haar reisagentschap van de Oude Zandstraat naar de Yzerhand. Dat oogt heel ruim en eigentijds. “Ik kan de klanten hier in veel betere omstandigheden helpen”, verzekert Bruggeman. Mare Tours is gelieerd met Thomas Cook Travel Shop en onderscheidt zich door zijn veelzijdigheid. “We bieden zowel eigen pakketten aan maar stellen ook reizen à la carte samen.”

www.maretours.be
Dienstenbedrijf Waasland

Morenos Beveren

Kloosterstraat 9
Nieuw sinds juni 2013
In deze erkende dienstencheque-onderneming kan je terecht met strijk, droogkuis, kleine naaiopdrachten en poetshulp. Ook afhaal- en terugbrengservice voor de strijk. Meer informatie over de dienstverlening en de voorwaarden vind je op de site maar baliemedewerkster Wendy en haar team staan ook steeds ter beschikking. Dienstencheques zijn voor 30% fiscaal aftrekbaar.

www.dienstenbedrijfwaasland.be

 


Hoorcentrum ‘t Oorhuis

Morenos BeverenDonkvijverstraat 13 bus 11
Verhuisd sinds april 2013
Hoorcentrum ’t Oorhuis biedt onderzoek, advies en begeleiding voor personen met of zonder gehoorproblemen. Door de verhuizing van op de eerste verdieping in de Oude Zandstraat naar een veel ruimer vestiging op de gelijkvloerse verdieping in de Donkvijverstraat, gingen niet alleen de bereikbaarheid en de toegankelijkheid er sterk op vooruit. Audiologe Dorien De Vleesschouwer verhoogde er het niveau van haar service, met onder meer een ruimere geluidscabine voor de gehoortesten. Voortaan ook elke zaterdagvoormiddag open. 

www.oorhuis.be 
Eurosys Beveren

Eurosys BeverenWarande 35
Nieuw sinds maart 2013 
Drie vriendelijke gezichten verwelkomen je in Eurosys Beveren: Kevin Staut, Christel De Flo en Bianca De Nockere. “Bij ons zit je goed voor de beste acties en prijzen voor gsm’s, tablets en smarthphones. We verdelen Telenet telefonie, internet en digitale televisie. 
En binnenkort voegen we daar laptops, pc’s en printers aan toe”, promoot Bianca.

www.eurosys.be
Carrefour Express
Vrasenestraat 1
Vernieuwd sinds maart 2013
Machteld, Kim en hun collega’s profileren de nieuwe Carrefour Express voortaan als buurtwinkel met een zorgvuldig geselecteerd kwaliteitsassortiment, dagelijkse en handige maaltijdoplossingen, evenals dagverse producten. 
De ideale halte voor wie na het shoppen in het Grootste Winkeldorp ook aan het vervullen van de dagdagelijkse besognes toe is. 'U kan reeds vanaf 7:30 uur bij ons terecht en wij bedienen u alle weekdagen met veel plezier  tot 18:30 uur" voegt Machteld er aan toe.

www.carrefour.euZahra kleermaker

ZarahGaanderij De Bever
Nieuw sinds februari 2013
Wie kleding wil laten retoucheren of herstellen, kan terecht in het nieuwe atelier van kleermakerij Zahra in Gaanderij De Bever. De zaak is ook gespecialiseerd in borduren op textiel.
Verder zit je er goed voor het op maat stikken van (over) gordijnen.

 

 

 


Vizi Opticiens
Vizi opticiensVernieuwd sinds januari 2013
Oude Zandstraat 27
Stefanie Huyghebaert staat bij Vizi Optiek Beveren, voorheen Optiek Van den Branden, klaar om u (opnieuw) een klare kijk op het leven te bezorgen. 'Je kan bij ons terecht voor zowel advies over monturen als voor contactlenzen. Zowel jong en oud kan bij ons zijn gading vinden. Wij bieden een breed gamma monturen aan van collecties uit menig bekende modehuizen  en nieuwe hippe merken tot trendy Deense design, en dit in diverse prijscategorieën. Wij willen onze klanten graag meegeven dat een bril dragen best de moeite waard kan zijn', aldus  Stefanie.
Facebook: Vizi Optiek Beveren
Boco

Vrasenestraat 22Boco 
Vernieuwd sinds december 2012
 
Sandra Jeanmart breidde kinderboetiek Boco uit en gaf die tegelijkertijd een nieuwe look. 
“Ik kon niet anders. Ik had steeds meer voor mijn klanten interessante collecties om aan te bieden zodat ik meer ruimte nodig had om die allemaal mooi te kunnen presenteren”, lacht ze. Een aanrader voor wie op zoek is naar outfits voor kids van nul tot achttien.

www.boco-kinderkleding.be
Melis Rouwcentrum

Melis RouwcentrumYzerhand 49 
Nieuw sinds december 2012
Herman en Nele Melis en Joeri Stuer (foto) bieden in hun nieuwe rouwcentrum een warme sfeer om in alle rust waardig en sereen afscheid te nemen. 
“We werken samen met u een persoonlijke uitvaartplechtigheid uit. In onze aula, met plaats tot 350 mensen, kan u op een intieme manier afscheid nemen van de overledene”, licht Joeri Stuer toe. Met mogelijkheid tot koffietafel tot 120 personen.

 www.begrafenissen-melis.be 
Fintro

Grote Markt 41Fintro 
Nieuw sinds november 2012
Hilde Bauwmans en Johan Meersman zochten en vonden aan de Grote Markt een centraal gelegen locatie om de blinde vlek in de regio van Fintro-kantoren in te vullen. 
“We hebben twintig jaar ervaring in de bank- en verzekeringssector. 
Daardoor weten we heel hoe belangrijk een praktische service en een persoonlijke aanpak zijn”, legt Hilde Bauwmans uit.

 www.fintro.be
Accent Construct

Accent ConstructOude Zandstraat 79
Nieuw sinds september 2012  
Len Yzewyn en Kristina Ivanova sporen in hun nieuwe interimkantoor Accent Construct dynamische arbeiders op specifiek voor de bouwsector. 
“We gaan zoek naar die arbeiders  voor wie geen muur te hoog en geen cementzak te zwaar is. 
Metser, plakker, loodgieter of ploegbaas, wij zoeken de medewerkers met de juiste bekwaamheden en motivatie”, verzekeren Len en Kristina

 http://be.accent.jobs
The Coffee Club
 

The Coffee ClubWarande 52
Nieuw sinds september 2012
Saskya (links) en Ingrid spelen met The Coffee Club in de Warande in op de nieuwe hype van koffieclubs en barista’s. Place to be voor wie de kwaliteit en verzorging van koffie belangrijk vindt. 
Maar tegelijk is het ook een echte ‘club’ waar mensen gezellig kunnen genieten van lekkere snacks en salades en nog veel meer.

www.thecoffeeclub.eu


 


Ea
taly Pastabar

Eataly PastabarVrasenestraat 34
Nieuw sinds september 2012
In Eataly Pastabar in de Vrasenestraat bewijst Mehdia Govers dat een snelle Italiaanse hap ook best smaakvol en kwalitatief kan zijn. Ze serveert er vers gemaakte pasta met huisbereide sauzen, met een gratis glimlach erbij. Je kunt kiezen uit Bolognese, Napolitana, 5 Formaggi, Carbonara, Chicken Thai en weeksaus. 
Ook dagelijks verse soep. Ideaal voor een shopstop over de middag.
Facebook: EatalyBeveren

www.grootstewinkeldorp.be/eataly 
 


JBC

JBC BeverenWarande 27
Vernieuwd sinds september 2012
Kledingzaak JBC is een van de grote succesnummers van de Warande. 
Om de klanten nog beter te bedienen, werd de winkel uitgebreid. 
Daarvoor werd het aanpalende pand geannexeerd. Het biedt de shopper nog meer keuze dan voorheen.

www.jbc.be


 

Van Dam Printshop

Van Dam PrintshopGaanderij De Bever
Nieuw sinds september 2012
Mark en Dirk Van Dam verhuisden hun Printshop Van Dam & Van Dam van Glazenleeuw naar Gaanderij De Bever. 
Het duo kan bogen op dertig jaar ervaring in de drukkersen inbinderswereld. 
Je kunt er terecht voor alles wat te maken heeft met kopiëren en printen, inbinden, grote oplages, plastificeren, perforeren, snijden en nog zoveel meer.

www.vandam.beKBC Verzekeringen Blommaert & Peirsman

Verz Peirsman BlommaertKasteeldreef 10
Nieuw sinds september 2012
KBC verzekeringskantoor Blommaert & Peirsman verhuisde van de De Brownestraat naar een nog centraler gelegen kantoor in de Kasteeldreef. 
Daar kunnen de experts in nog betere omstandigheden dan vroeger samen met u op zoek gaan naar de meest passende verzekeringspolis.

www.kbc.be
Randstad

Randstad BeverenOude Zandstraat 22
Vernieuwd sinds augustus 2012
 
Wie op zoek is naar een job, zit goed in de vernieuwde vestiging van Uitzendkantoor Randstad. Zeker wanneer het gaat om werk in de technische en industriële sector. 
Deze specialisatie van het Beverse kantoor hoeft niet te verwonderen, gezien de nabijheid van de Waaslandhaven.

www.randstad.be

Kruidvat

Kruidvat BeverenGrote Markt 19 
Vernieuwd sinds juni 2012
Kim, Nathalie, Jilske, Anita, Natascha en Vanity vinden het fijn in hun vernieuwde zaak. De nieuwe formule wordt gekenmerkt door een moderne uitstraling, overzichtelijke en logische presentatie. De klanten vinden de producten die zij zoeken intuïtief terug. 
Naast de haarstylingsproducten en shampoo staan nu bv de föhns. 
Het assortiment voor mannen staat nu bij de ingang. De babyproducten staan achter in de winkel, zodat (aanstaande) moeders in alle rust het assortiment kunnen bekijken. In het hart van de winkel worden de wekelijkse acties en aanbiedingen op een heldere wijze gepresenteerd. 

www.kruitvat.be


Carrefour Market Yzerhand

Carrefour Market YzerhandVernieuwd sinds juni 2012
Filip en zijn team, Cedric, Danny, Ines, Marinke, Els, Bart en een aantal losse medewerkers staan in hun spiksplinternieuwe zaak alle dagen klaar voor de klanten.  Het geheel kreeg een zo grote opknapbeurt dat de winkel niet meer te herkennen is. Alle afdelingen zijn nu mooi en overzichtelijk gepresenteerd zoals het in een hedendaags supermarkt hoort. De producten zijn netjes gerangschikt. De supermarkt is nog altijd ook elke zondag van 9 tot 18u open. Voor de ingang is een r