Contact

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Het Soepboerke

Morenos Beveren

Gaanderij De Bever
Nieuw sinds oktober 2015
Benny Van Mechelen verwent zijn klanten elke dag met een tiental verse, huisgemaakte soepen om mee te nemen. Daarbij volgt hij het seizoensgebonden aanbod van groenten. Het Soepboerke biedt ook 100% vegetarische soepen aan en vergeet evenmin zij die glutenvrij willen genieten. Daarbovenop vind je er ook spaghettisauzen, koude schotels en koude pastabereidingen. Op termijn breidt Het Soepboerke zijn aanbod nog uit met dagschotels. 

www.hetsoepboerke.be en Facebook: ‘Het Soepboerke’
Jesso Outlet Fashion

Morenos Beveren

Gaanderij De Bever
Nieuw sinds oktober 2015
Met Jesso Outlet Fashion heeft de vermaarde dameskledingzaak Jesso by Tricorina uit Antwerpen-Linkeroever nu ook een outlet in Beveren. Als Beverse kon zaakvoerster Lucy Van Vossel niet weerstaan aan de lokroep om ook in Gaanderij De Bever een zaak te openen. Behalve outlet voor Jesso by Tricorina vind je er ook regelmatig nieuwe collecties. Je kunt in Jesso Outlet Fashion terecht op dinsdag en vrijdag telkens van 10u tot 12u30 en van 13u30 tot 17u en op zaterdag van 10u tot 17u. 

Tel. 0498 51 28 63


 
 
Zeno

Morenos Beveren

Warande 9
Verhuisd sinds oktober 2015
Nadine Piqueur verhuisde met haar eigenzinnige boetiek voor dameskleding en accessoires Zeno naar een nieuw pand in de  Warande. Een boetiek voor dames voor wie het wel eens wat anders mag zijn dan de klassieke winkel. “Het criterium voor de keuze van mijn collecties? Wat ik zelf graag zie. Wat ik zelf niet mooi vind, kan ik niet aan iemand anders verkopen”, luidt haar credo. Correct advies op maat over de nieuwste trends maakt ook deel uit van het handelsmerk van Zeno. 

www.zeno-dameskleding.be


 

Daan

Morenos Beveren

Warande 42
Nieuw sinds september 2015
Danny Braeckman, bekend als de uitbater van café Jules Verne aan de Grote Markt en Grand Café Jules Verne in de Warande, gaat met kledingboetiek Daan in de Warande een nieuwe uitdaging aan. De nieuwe winkel is binnenin verbonden met Andrews Men’s Fashion van zijn goede vriend André Van Daele, maar heeft zowel qua interieur als aanbod een eigen karakter. Daan mikt op jongeren, outletshoppers en vrouwen. Je vindt er ook accessoires en juwelen. 

Tel. 03 755 35 17 en andrevandaele@skynet.be


 
 
Annick Goedhuys

Morenos Beveren

Vrasenestraat 27
Vernieuwd sinds september 2015
Annick Goedhuys voegde aan haar assortiment kwalitatieve schoenen en accessoires ook dameskleding toe. “Dat brengt meer dynamiek in mijn zaak. Kledingcollecties kan ik vlotter wisselen dan schoenen. Klanten kunnen hier nu om de paar weken telkens wel weer iets nieuws ontdekken”, vertelt ze. Goedhuys spreekt ook een breder publiek aan door haar ‘twist and mix’ van prijzen. “Je kunt hier perfect iets duurdere schoenen kopen en die stijlvol combineren met bijpassende, iets minder dure kleding. Ik zorg met een mix van prijzen voor een geheel dat mooi samengaat”, besluit ze. 

www.annickgoedhuys.be en Facebook: ‘Annick Goedhuys’


Andrews Men’s Fashion

Morenos Beveren

Warande 42
Verhuisd sinds september 2015 
André Van Daele verhuisde zijn boetiek voor mannen Andrews Men’s Fashion van de Donkvijverstraat naar de Warande. Hij kon rekenen op zijn goede vriend Danny Braeckman voor de geslaagde inrichting van de nieuwe winkel. “Ik heb hier veel meer ruimte om de collecties in een sfeervol kader te presenteren”, vertelt Van Daele. Vlotte mannenkleding met merken als McGregor, PME Legend, s.Oliver, Gaastra, Zilton, Pierre Cardin, Comma, I-Coat,… André kan rekenen op Gwendoline en Miranda om de klanten te begeleiden.

 Facebook: ‘Andrews Men’s Fashion’
Huis Piers

Morenos Beveren

Vrasenestraat 62
Nieuw sinds juli 2015 
Het Huis Piers kreeg een nieuwe bestemming als horecazaak. Jean Wagemans,
Martine De Decker, Ellen en Sofie Wagemans en Bob Verhelst serveren er een uitgebreid gamma aan dranken. Er zijn ook plannen voor een aanbod aan snacks in de toekomst. Grote troef is het terras voor het historische gebouw. Je kunt terecht in Huis Piers op vrijdag vanaf 14u en op zaterdag en zondag telkens vanaf 10u. Op termijn zal het café evolueren naar een brasserie.
 Commefort

Morenos Beveren

Grote markt 19
Nieuw sinds juni 2015 
Pieter Van Leugenhagen en Mathias Van Dosselaer en hun medewerkers van communicatiebureau commefort ruilden hun kantoren in het stadion van Waasland-Beveren in voor de bovenste verdieping van het statige herenhuis nummer 19 aan de Grote Markt. “Wij zijn een bureau dat sterk is in visuele communicatie en digitale mediaprojecten. Wij zien onszelf als de generatie van de digital natives: open minded, ongecompliceerd en 100% digitaal. Het is onze missie om bedrijven, merken en organisaties visueel en digitaal sterk voor de dag te laten komen.” 

www.commefort.com 
 

Tan Tan

Morenos Beveren

Warande 36
Nieuw sinds maart 2015 
Jan Staut en Ann Suy openden in de Warande de boetiek Tan Tan. Daarin bieden ze merken aan als Vero Moda, Villa en ICHI. “Daarnaast fungeert Tan Tan ook als outlet voor collecties van de winkel Tan Tan Pjure in de Oude Zandstraat. Daar worden de iets duurdere merken verkocht”, licht Emanuelle Evers, het vertrouwde gezicht in Tan Tan in de Warande, toe. 

www.tantan.be 
Charlotte Immo

Morenos Beveren

Yzerhand 12
Nieuw sinds maart 201
Charlotte Van Remortel is de ideale persoon om je te begeleiden in de zoektocht naar je droomwoning. Charlotte Immo vestigde zich niet toevallig in de Yzerhand. Daar bevond zich tot voor kort de winkel Lederwaren Claus van de mama van Charlotte Van Remortel. Charlotte Immo onderscheidt zich door zijn service: 7/7 bereikbaar, gratis schatting, gratis EPC en gratis keuring van de elektrische installatie. Recent kwam daar ook home styling op aanvraag bij.

www.charlotte-immo.be 
Shoestore bij Funesco

Morenos Beveren

Yzerhand 14
Nieuw sinds februari 2015 
Funesco, gespecialiseerd in orthopedische schoentechniek, opende in de Yzerhand 14 een eigen Shoestore.  Je vindt er modieuze comfortschoenen, brede maten en orthopedische steunzolen en een ruime keuze aan  hulpmiddelen die de gewrichten en spieren in de onderste ledematen kunnen ondersteunen, stabiliseren, corrigeren, ontlasten of immobiliseren. In opvolging van de vorige winkel Lederwaren Claus, worden ook nog de collectie van Samsonite en diverse tassen aangeboden.

www.funesco.be 
Jaka Bijoux

Morenos Beveren

Yzerhand 10
Vernieuwd sinds augustus 2014 
“Na twintig jaar was de gevel wel eens aan renovatie toe”, zegt Kathleen Suy over de facelift van haar winkel Jaka Bijoux. Je vindt er een ruime keuze aan fantasiejuwelen en accessoires van topmerken als Pandora, Ti Sento, Bronzallure, Fossil en Oozoo. Dat in alle prijsklassen. Ook een ruim aanbod aan uurwerken.

www.jakabijoux.be 

Reizen De Bever 

Morenos BeverenVrasenestraat 5
Nieuw sinds oktober 2014
Reizen De Beveren en Emozioni, dé specialist inzake Italië, sloegen de handen in elkaar om u als ‘Your Travel Boutique’ nog beter op weg te helpen naar uw droombestemming. Zaakvoerders Gennaro Bilotta (foto) en Sabine Lemmens zijn samen goed voor veertig jaar ervaring. “Je kunt veel vinden op het internet, maar daar mis je de persoonlijke service gebaseerd op onze ervaring. We organiseren ook groepsreizen”, legt Bilotta uit.

www.reizendebever.be

 


Clinicare

Morenos BeverenOude Zandstraat 28
Nieuw sinds oktober 2014
Met jarenlange ervaring in de zorgsector en thuisverpleging als bagage opende Elke Vijt thuiszorgwinkel Clinicare. Die richt zich zowel tot particulieren als artsen, thuisverpleegkundigen, pedicuren en medische diensten. De winkel telt twee verdiepingen, beide volledig aangepast aan de toegankelijkheid. Vijt kan een beroep doen op een team van (para)medische specialisten voor begeleiding. Klanten genieten van de terugbetalingsmogelijkheden voorgeschreven door het RIZIV.

www.clinicare.be
SecuriPlus

Morenos Beveren

Yzerhand 22
Nieuw sinds oktober 2014
Installatiebedrijf voor hoogwaardige beveiligingsoplossingen SecuriPlus heeft nu ook een vestiging voor de regio Beveren. SecuriPlus is gespecialiseerd in zowel woningen, bedrijven als instellingen. “Met ons ‘vijf jaar garantie-beleid’ en een onberispelijke service 24 uur per dag en dat zeven dagen op zeven zijn wij de geprefereerde partner voor uw gerust gemoed”, verzekert Sales manager Wim De Hondt, de contactpersoon in Beveren. Gratis analyse van uw woning/zaak.

www.secur-alarmsystemen.be

 


Carrefour Market

Morenos BeverenYzerhand 43
Vernieuwd sinds oktober 2014
Carrefour Market onderging een grondige reorganisatie waarbij de versafdeling volledig werd vernieuwd en het aanbod uitgebreid. De klanten reageren alvast heel positief. Handig is dat Dimitri (foto), Lieve, Peter en hun team van Carrefour Market niet alleen elke dag (behalve maandag) de deuren openen van 8.30 tot 19u. Ze staan ook op zondag tot uw dienst van 9 tot 18u en op feestdagen van 9 tot 13u.

 

www.carrefour.euBrasserie Pompadour

Morenos BeverenVrasenestraat 29
Nieuw sinds Juli 2014
In Brasserie Pompadour (voorheen Morenos) vond Patrick Van Duyse, bekend gezicht in de horeca en voormalig uitbater van restaurant De Pomp, een nieuwe uitdaging. Dit samen met zijn vaste chef-kok Dirk Jaspers. Pompadour onderscheidt zich door de zeer ruime openingsuren waarbij ’s middags het accent ligt op de klassieke brasserie en ’s avonds op het restaurant. Ook met een prachtig tuinterras met dertig zitplaatsen. Te ontdekken!

 

www.pompadourbrasserie.beMDeco

Morenos BeverenVrasenestraat 18
Nieuw sinds Juni 2014
MDeco laat zien wat het in huis heeft in zijn pop-up store in de Vrasenestraat. “We zijn gespecialiseerd in alles wat met interieur te maken heeft: zowel salons, kasten en tafels, tapijten als verlichting, enzovoort. Het aanbod hier is eerder beperkt maar deze winkel is vooral bedoeld om te tonen waarvoor klanten terecht kunnen in onze 1.000m² grote zaak in Kruibeke. Daar zijn we niet gevestigd in een winkelstraat met veel passage. Hier in de Vrasenestraat is dat wel het geval en worden we veel beter opgemerkt”, vertelt zaakvoerder Marina Van Roeyen.

Hypotheekwinkel

Morenos Beveren

Vrasenestraat 4
Nieuw sinds mei 2014
Inspelend op de fors groeiende vraag naar onafhankelijk advies over hypothecaire kredieten, opende hypotheek.winkel ook een vestiging in Beveren. Dieter Vandeputte helpt iedereen uit de regio Beveren, Kruibeke, Sint-Gillis-Waas en Zwijndrecht met het vinden van het meest geschikte woonkrediet voor aankoop of bouw van een woning. Hypotheek.winkel verzamelt hiervoor alle informatie over hypothecaire kredieten van 25 banken.

www.hypotheekwinkel.be.
Beveren Döner Snack

Morenos BeverenGrote Markt 42
Nieuw sinds mei 2014
In de kiosk waar vroeger een frituur was gehuisvest, kan je voortaan terecht bij Elif Ayhan en haar broer Özer Yilmaz voor een lekkere doner kebab of doner durum in vele variaties. Op de menukaart staan ook Turkse pizza’s. Alles om mee te nemen of om ter plaatse te consumeren. Bij mooi weer kan je buiten op het terras eten. Door de centrale ligging op de Grote Markt is dit een ideale locatie voor wie in Beveren een stapje in de wereld zet of tijdens het shoppen even wil uitblazen

Vio Interim

Morenos BeverenGrote Markt 36
Nieuw sinds april 2014
Vio Interim rekruteert vanuit het nieuwe kantoor aan de Grote Markt arbeiders en bedienden voor bedrijven in zowel productie, logistiek als sales & services. VIO staat voor Veeleisend Innovatief Ondernemen. De uitzendorganisatie is al sinds mei 2012 actief in Beveren. “We hebben niet alleen goede contacten in de  Waaslandhaven in Beveren en Zwijndrecht maar ook in de bedrijventerreinen in Kruibeke, Temse en Sint-Niklaas”, verzekeren Germana, Nele en Nele en Grace.

beveren@vio-interim.be en www.vio-interim.be
Gela ti amo

Morenos BeverenVrasenestraat 19
Nieuw sinds april 2014
BEVEREN Het ijs is even lekker als het klinkt in ijssalon Gela ti amo bij Sabrina Panarisi en haar familie. Zestien zelf ambachtelijk geproduceerde soorten serveren ze er, met een afwisselend aanbod en cuberdonijs en oreo als toppers. Ideaal voor een stop tijdens een shoppingdag. Of gewoon als enige bestemming want aan de grote tafels ontmoet je altijd wel iemand. “We kozen bewust voor een familiale sfeer”, vertelt Sabrina. Ook mogelijkheid om ijs mee te nemen

Facebook: Gela Ti Amo
Fietsen Michri

Morenos BeverenGaanderij De Bever
Nieuw sinds maart 2014
Michel Hamelink koos voor de centrale ligging van Gaanderij De Bever in het centrum om er zijn fietsenwinkel en –atelier Michri in onder te brengen. Een goede service aan zijn klanten en een goede begeleiding staan bij hem voorop. “Ik geef iedereen bij aankoop van een nieuwe fiets een onderhoudsfietspas mee. Dat vind ik waardevol. Wanneer je je fiets op regelmatige basis laat onderhouden, verlengt dit de levensduur van je fiets aanzienlijk”, verzekert Hamelinck.

.fietsherstellingen.michri@gmail.com en Facebook: FietsenMichri
Koffie Robby

Morenos BeverenVrasenestraat 13
Nieuw sinds februari 2014
De geur van vers gebrande koffie komt je meteen tegemoet als je bij Koffie Robby binnenstapt. “We branden als klein familiebedrijfje al veertig jaar koffie in de Polderdreef. Maar daar heb je weinig passage. Hier in de fotografiewinkel van mijn schoonzus kwam plaats vrij. Ik combineer de twee werelden: ik verkoop mijn koffie en ben aanspreek- en afhaalpunt voor foto’s. Je kan hier ook nog steeds terecht voor pasfoto’s. Ik ga eveneens geschenkmanden met streekproducten aanbieden”, vertelt Pascale Michelette.

www.koffierobby.be
Le Coiffeur

Morenos Beveren

Kloosterstraat 33
Verhuisd sinds januari 2014
Wouter De Witte verhuisde zijn barbierzaak Le Coiffeur naar de Kloosterstraat 33 om daar zijn klanten – dames en heren -nog beter van dienst te zijn. Het stijlvolle interieur, met zijn geslaagde logo als blikvanger, weerspiegelt de aanpak van Wouter De Witte, zoon van de gerenommeerde Dirk De Witte. Hij is ook een van de weinige kappers waar je nog met een authentiek barbiermes onder handen wordt genomen. Zijn telefoonnummer bleef behouden: 03 755 71 81. 

Facebook: Le Coiffeur
 


Petit Beau

Morenos BeverenVrasenestraat 15
Nieuw snds januari 2014
Kathleen en Karolien Van de Velde breidden in de nieuwe winkel petit beau hun aanbod aan exclusieve en kwalitatieve kinderschoenen uit met een bijpassende selectie aan stijlvolle kleding. “Klanten vroegen naar passende kleding bij ons toch wel heel persoonlijk aanbod vroeger in petit pieds. Hier hebben we meer plaats. We onderscheiden ons met merken, veel Belgische, die je nergens anders in onze regio vindt”, leggen ze uit. Kleding van 2 tot 14 jaar en schoenen van maat 18 tot 41.

www.petitpieds.be
en Facebook: petitbeaubeveren

 
 

Vivaldis Interim

Morenos BeverenGrote Markt 9 
Nieuw sinds december 2013
De kans is groot dat je bij Vivaldis Interim de job vind die jou op het lijf is geschreven. Maar ook als werkgever is het interessant samenwerken. “Onze sterkte is dat we zo goed mogelijk luisteren naar zowel de uitzendkrachten als de bedrijven. Dat laat ons toe de juiste match tot stand te brengen, de witte raaf te vinden die de werkgever zoekt. Ons werkingsgebied strekt zich uit over Beveren en de Waaslandhaven”, vertelt interimconsulent Jessica Schelfhout.

www.vivaldisinterim.be/onze-kantoren/beveren


 


De Jules

Morenos BeverenGrote Markt
Vernieuwd in december
 2013
Met het volledig nieuw ingerichte De Jules keert uitbater Danny Braeckman terug naar de roots van het café. “Dat wil zeggen: een gezellige dagcafé. We hanteren ook terug caféprijzen, niet meer die van een danscafé. Verder hebben we nu ook biljarttafels staan”, maakt Danny promotie. Maandag gesloten en andere dagen open van 10 tot 1u en op vrijdag en zaterdag tot 3u. 

Facebook: Café Jules Verne

 
 


De Poort

Morenos BeverenYzerhand 4
Vernieuwd in december 2013
Het interieur van Groenten en Fruit De Poort kreeg een grondige remake die aansluit bij de gezellige, huiselijke sfeer waarin Chantal en Herman hun klanten van dienst willen zijn.  Je kan in De Poort ook terecht voor vegetarische en veganistische producten. En probeer zeker de Ginger Lover, ‘the coolest hot drink’ op basis van gember. De Poort levert ook aan huis.


www.depoortbeveren.be

 

 
LL'n nails

Morenos BeverenWarande 6
Vernieuwd in november 2013
Elke Braem verhuisde met haar nagelatelier naar de overkant van haar vroeger onderkomen in de Warande. In haar huidige pand kan ze een betere service aanbieden in een ruimere omgeving. Op haar Facebookpagina vind je een massa aan voorbeelden. Het aanbod van LL’n nails is ook uitgebreid met pedicure en wimperverzorging. 

 

  


 

Be Chocolate

Morenos BeverenGaanderij De Bever
Nieuw sinds oktober 2013
Greet Weyers bereidt op ambachtelijke wijze pralines in haar atelier in Gaanderij De Bever. Haar specialiteit zijn logo-pralines: met een tekst of foto erop om jouw feest of evenement een extra dimensie te bezorgen. Open op vrijdag en zaterdag van 10.30 tot 12.30u en van 13.30 tot 18u maar ook mogelijkheid om op andere dagen bestellingen af te halen.


be-chocolate@hotmail.com

 
 

  

Takko 

Morenos BeverenVrasenestraat 7
Nieuw sinds oktober 2013
Al wie zichzelf af en toe een nieuwe outfit gunt, hoeft daarvoor bij Takko Fashion niet diep in de buidel te tasten. Modieus-geraffineerd, basic-chique of sportief-casual voor dames, heren en kinderen: je vindt het allemaal onder één dak. Winkelverantwoordelijke Nathalie Van Britsom en haar team staan klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuzes. 


www.takko-fashion.com/nl_be

 
 

 
Towelshop

Morenos BeverenGaanderij De Bever
Nieuw sinds september 2013
Geef je eigen huis- en badkamertextiel een persoonlijk cachet met een geborduurde naam of boodschap. Leuk om jezelf te verwennen maar ook ideaal als cadeau. Evi Maes borduurt alles op het uitgebreide assortiment dat ze zelf in huis heeft maar eigen materiaal laten personaliseren kan eveneens. Voor de kinderen biedt de speelse collectie van Rube en Rutje gegarandeerd iets leuks. Ook mogelijkheid om het logo van bedrijf of vereniging toe te voegen.

www.towelshop.be en Facebook

 
 
 

Sushi Beveren

Morenos BeverenOude Zandstraat 1
Nieuw sinds juli 2013
De drie gebroeders Tamang bieden in Sushi Beveren het lekkerste uit het Verre Oosten.
Zoals de naam doet vermoeden neemt de Japanse keuken met sushi en sashimi een belangrijk deel voor zich. Maar ook de Koreaanse en Thaise keuken hebben voor de Tamangs geen geheimen. Je kunt het lekkers ook afhalen of laten leveren bij je thuis of ga gewoon naar het restaurant.

info@sushibeveren.be

 
 
 

Mare Tours

Morenos BeverenYzerhand 6
Vernieuwd sinds juni 2013
Office manager Peggy Bruggeman verhuisde haar reisagentschap van de Oude Zandstraat naar de Yzerhand. Dat oogt heel ruim en eigentijds. “Ik kan de klanten hier in veel betere omstandigheden helpen”, verzekert Bruggeman. Mare Tours is gelieerd met Thomas Cook Travel Shop en onderscheidt zich door zijn veelzijdigheid. “We bieden zowel eigen pakketten aan maar stellen ook reizen à la carte samen.”

www.maretours.be
Dienstenbedrijf Waasland

Morenos Beveren

Kloosterstraat 9
Nieuw sinds juni 2013
In deze erkende dienstencheque-onderneming kan je terecht met strijk, droogkuis, kleine naaiopdrachten en poetshulp. Ook afhaal- en terugbrengservice voor de strijk. Meer informatie over de dienstverlening en de voorwaarden vind je op de site maar baliemedewerkster Wendy en haar team staan ook steeds ter beschikking. Dienstencheques zijn voor 30% fiscaal aftrekbaar.

www.dienstenbedrijfwaasland.be

 


Hoorcentrum ‘t Oorhuis

Morenos BeverenDonkvijverstraat 13 bus 11
Verhuisd sinds april 2013
Hoorcentrum ’t Oorhuis biedt onderzoek, advies en begeleiding voor personen met of zonder gehoorproblemen. Door de verhuizing van op de eerste verdieping in de Oude Zandstraat naar een veel ruimer vestiging op de gelijkvloerse verdieping in de Donkvijverstraat, gingen niet alleen de bereikbaarheid en de toegankelijkheid er sterk op vooruit. Audiologe Dorien De Vleesschouwer verhoogde er het niveau van haar service, met onder meer een ruimere geluidscabine voor de gehoortesten. Voortaan ook elke zaterdagvoormiddag open. 

www.oorhuis.be 
Eurosys Beveren

Eurosys BeverenWarande 35
Nieuw sinds maart 2013 
Drie vriendelijke gezichten verwelkomen je in Eurosys Beveren: Kevin Staut, Christel De Flo en Bianca De Nockere. “Bij ons zit je goed voor de beste acties en prijzen voor gsm’s, tablets en smarthphones. We verdelen Telenet telefonie, internet en digitale televisie. 
En binnenkort voegen we daar laptops, pc’s en printers aan toe”, promoot Bianca.

www.eurosys.be
Carrefour Express
Vrasenestraat 1
Vernieuwd sinds maart 2013
Machteld, Kim en hun collega’s profileren de nieuwe Carrefour Express voortaan als buurtwinkel met een zorgvuldig geselecteerd kwaliteitsassortiment, dagelijkse en handige maaltijdoplossingen, evenals dagverse producten. 
De ideale halte voor wie na het shoppen in het Grootste Winkeldorp ook aan het vervullen van de dagdagelijkse besognes toe is. 'U kan reeds vanaf 7:30 uur bij ons terecht en wij bedienen u alle weekdagen met veel plezier  tot 18:30 uur" voegt Machteld er aan toe.

www.carrefour.euZahra kleermaker

ZarahGaanderij De Bever
Nieuw sinds februari 2013
Wie kleding wil laten retoucheren of herstellen, kan terecht in het nieuwe atelier van kleermakerij Zahra in Gaanderij De Bever. De zaak is ook gespecialiseerd in borduren op textiel.
Verder zit je er goed voor het op maat stikken van (over) gordijnen.

 

 

 


Vizi Opticiens
Vizi opticiensVernieuwd sinds januari 2013
Oude Zandstraat 27
Stefanie Huyghebaert staat bij Vizi Optiek Beveren, voorheen Optiek Van den Branden, klaar om u (opnieuw) een klare kijk op het leven te bezorgen. 'Je kan bij ons terecht voor zowel advies over monturen als voor contactlenzen. Zowel jong en oud kan bij ons zijn gading vinden. Wij bieden een breed gamma monturen aan van collecties uit menig bekende modehuizen  en nieuwe hippe merken tot trendy Deense design, en dit in diverse prijscategorieën. Wij willen onze klanten graag meegeven dat een bril dragen best de moeite waard kan zijn', aldus  Stefanie.
Facebook: Vizi Optiek Beveren
Boco

Vrasenestraat 22Boco 
Vernieuwd sinds december 2012
 
Sandra Jeanmart breidde kinderboetiek Boco uit en gaf die tegelijkertijd een nieuwe look. 
“Ik kon niet anders. Ik had steeds meer voor mijn klanten interessante collecties om aan te bieden zodat ik meer ruimte nodig had om die allemaal mooi te kunnen presenteren”, lacht ze. Een aanrader voor wie op zoek is naar outfits voor kids van nul tot achttien.

www.boco-kinderkleding.be
Melis Rouwcentrum

Melis RouwcentrumYzerhand 49 
Nieuw sinds december 2012
Herman en Nele Melis en Joeri Stuer (foto) bieden in hun nieuwe rouwcentrum een warme sfeer om in alle rust waardig en sereen afscheid te nemen. 
“We werken samen met u een persoonlijke uitvaartplechtigheid uit. In onze aula, met plaats tot 350 mensen, kan u op een intieme manier afscheid nemen van de overledene”, licht Joeri Stuer toe. Met mogelijkheid tot koffietafel tot 120 personen.

 www.begrafenissen-melis.be 
Fintro

Grote Markt 41Fintro 
Nieuw sinds november 2012
Hilde Bauwmans en Johan Meersman zochten en vonden aan de Grote Markt een centraal gelegen locatie om de blinde vlek in de regio van Fintro-kantoren in te vullen. 
“We hebben twintig jaar ervaring in de bank- en verzekeringssector. 
Daardoor weten we heel hoe belangrijk een praktische service en een persoonlijke aanpak zijn”, legt Hilde Bauwmans uit.

 www.fintro.be
Accent Construct

Accent ConstructOude Zandstraat 79
Nieuw sinds september 2012  
Len Yzewyn en Kristina Ivanova sporen in hun nieuwe interimkantoor Accent Construct dynamische arbeiders op specifiek voor de bouwsector. 
“We gaan zoek naar die arbeiders  voor wie geen muur te hoog en geen cementzak te zwaar is. 
Metser, plakker, loodgieter of ploegbaas, wij zoeken de medewerkers met de juiste bekwaamheden en motivatie”, verzekeren Len en Kristina

 http://be.accent.jobs
The Coffee Club
 

The Coffee ClubWarande 52
Nieuw sinds september 2012
Saskya (links) en Ingrid spelen met The Coffee Club in de Warande in op de nieuwe hype van koffieclubs en barista’s. Place to be voor wie de kwaliteit en verzorging van koffie belangrijk vindt. 
Maar tegelijk is het ook een echte ‘club’ waar mensen gezellig kunnen genieten van lekkere snacks en salades en nog veel meer.

www.thecoffeeclub.eu


 


Ea
taly Pastabar

Eataly PastabarVrasenestraat 34
Nieuw sinds september 2012
In Eataly Pastabar in de Vrasenestraat bewijst Mehdia Govers dat een snelle Italiaanse hap ook best smaakvol en kwalitatief kan zijn. Ze serveert er vers gemaakte pasta met huisbereide sauzen, met een gratis glimlach erbij. Je kunt kiezen uit Bolognese, Napolitana, 5 Formaggi, Carbonara, Chicken Thai en weeksaus. 
Ook dagelijks verse soep. Ideaal voor een shopstop over de middag.
Facebook: EatalyBeveren

www.grootstewinkeldorp.be/eataly 
 


JBC

JBC BeverenWarande 27
Vernieuwd sinds september 2012
Kledingzaak JBC is een van de grote succesnummers van de Warande. 
Om de klanten nog beter te bedienen, werd de winkel uitgebreid. 
Daarvoor werd het aanpalende pand geannexeerd. Het biedt de shopper nog meer keuze dan voorheen.

www.jbc.be


 

Van Dam Printshop

Van Dam PrintshopGaanderij De Bever
Nieuw sinds september 2012
Mark en Dirk Van Dam verhuisden hun Printshop Van Dam & Van Dam van Glazenleeuw naar Gaanderij De Bever. 
Het duo kan bogen op dertig jaar ervaring in de drukkersen inbinderswereld. 
Je kunt er terecht voor alles wat te maken heeft met kopiëren en printen, inbinden, grote oplages, plastificeren, perforeren, snijden en nog zoveel meer.

www.vandam.beKBC Verzekeringen Blommaert & Peirsman

Verz Peirsman BlommaertKasteeldreef 10
Nieuw sinds september 2012
KBC verzekeringskantoor Blommaert & Peirsman verhuisde van de De Brownestraat naar een nog centraler gelegen kantoor in de Kasteeldreef. 
Daar kunnen de experts in nog betere omstandigheden dan vroeger samen met u op zoek gaan naar de meest passende verzekeringspolis.

www.kbc.be
Randstad

Randstad BeverenOude Zandstraat 22
Vernieuwd sinds augustus 2012
 
Wie op zoek is naar een job, zit goed in de vernieuwde vestiging van Uitzendkantoor Randstad. Zeker wanneer het gaat om werk in de technische en industriële sector. 
Deze specialisatie van het Beverse kantoor hoeft niet te verwonderen, gezien de nabijheid van de Waaslandhaven.

www.randstad.be

Kruidvat

Kruidvat BeverenGrote Markt 19 
Vernieuwd sinds juni 2012
Kim, Nathalie, Jilske, Anita, Natascha en Vanity vinden het fijn in hun vernieuwde zaak. De nieuwe formule wordt gekenmerkt door een moderne uitstraling, overzichtelijke en logische presentatie. De klanten vinden de producten die zij zoeken intuïtief terug. 
Naast de haarstylingsproducten en shampoo staan nu bv de föhns. 
Het assortiment voor mannen staat nu bij de ingang. De babyproducten staan achter in de winkel, zodat (aanstaande) moeders in alle rust het assortiment kunnen bekijken. In het hart van de winkel worden de wekelijkse acties en aanbiedingen op een heldere wijze gepresenteerd. 

www.kruitvat.be


Carrefour Market Yzerhand

Carrefour Market YzerhandVernieuwd sinds juni 2012
Filip en zijn team, Cedric, Danny, Ines, Marinke, Els, Bart en een aantal losse medewerkers staan in hun spiksplinternieuwe zaak alle dagen klaar voor de klanten.  Het geheel kreeg een zo grote opknapbeurt dat de winkel niet meer te herkennen is. Alle afdelingen zijn nu mooi en overzichtelijk gepresenteerd zoals het in een hedendaags supermarkt hoort. De producten zijn netjes gerangschikt. De supermarkt is nog altijd ook elke zondag van 9 tot 18u open. Voor de ingang is een ruime gratis parking voor de klanten.

www.carrefour.eu

 De Blauwe Regen

De Blauwe RegenVrasenestraat 50
Vernieuwd sinds juni 2012
Anneke en Berlinde hebben hun zaak een grondige beurt gegeven. Maar de huiselijke stijl die ongeveer 10 jaar hun handelsmerk is hebben ze duidelijk behouden.
Je vind er een ruim aanbod aan gevarieerde verse slaatjes en broodjes. Je kan er uiteraard ook nog steeds terecht voor een lekkere koffie met smakelijk gebak.
In de zomer is het terras op de binnenkoer achteraan een ideale plaats om even te verpozen tijdens het fun schoppen.

www.grootstewinkeldorp.be/de-blauwe-regen

 Albert Heijn

Albert Heijn in Warande BeverenWarande 23
Nieuw sinds juni 2012 
Bart Vercauteren en zijn team van 60 medewerkers, allen uit de buurt van Beveren, staan klaar om de klanten te verrassen.
De supermarkt is toegankelijk via de ondergrondse parking (GPS Kasteeldreef 19) waar u tijdens uw aankopen 1 uur gratis kan parkeren) en via de roltrap of lift tegenover Pearle Vison in Warande, de winkelwandelstraat in het hartje van Beveren. 
Het assortiment telt een 13.000-tal producten en bestaat net zoals in de andere Belgische Albert Heijn-winkels uit een mix van het reguliere Albert Heijn-assortiment en zowat 10% producten die specifiek voor de Belgische consument zijn toegevoegd.
Deze supermarkt is de ondertussen zesde Belgische Albert Heijn en de eerste in Oost-Vlaanderen.

www.albertheijn.be 


KaTo

KaToGaanderij de Bever
Nieuw sinds juni 2012
Katrien Remon heeft gedurende meerdere jaren ervaring opgedaan als schoonheidsspecialiste in dienstverband. Zij is nu haar eigen schoonheidsinstituut en nagelstudio gestart. Zij is van de streek en kent haar klanten persoonlijk. Zij zal elke klant individueel begeleiden en het juiste advies geven. Haar glimlach krijgt u er gratis bij. Dit zijn allemaal troeven om  u onmiddellijk thuis te voelen.

www.grootstewinkeldorp.be/kato 

 

 

Vio Interim

Vio InterimWarande 9
Nieuw sinds juni 2012
Anke Stevens en Nicolas Snoeck staan in voor het kantoor in Beveren.
VIO staat voor Veeleisend Innovatief Ondernemen. Anke of Nicolas zitten eerst met u rond de tafel. Ze nemen ruim de tijd om naar de concrete behoeften van elke klant te peilen. Zij bieden enkel oplossingen en dienstverlening op maat aan. Zij gaan back to basic door hun persoonlijke aanpak en directe communicatie.
Kiezen voor VIO als personeelspartner is ‘werken op maat’ !

www.vio-interim.be

 
 

Cheema Nachtwinkel

Cheema nachtwinkelOude Zandstraat 54
Vernieuwd sinds maart 2012
Arshad Cheema startte deze nachtwinkel in 2005 naast de “kliniek” en het is dus de oudste nachtwinkel in het winkeldorp. 
De winkel was intussen aan vernieuwing toe. Toen het pand van Lingerie Cleo vrij kwam was dit een ideale gelegenheid om te verhuizen en er een splinternieuwe winkel van te maken.
Zijn uitgebreid assortiment kan hij nu veel beter tentoonstellen.

 
 
Amplifon

Amplifon nieuw in BeverenGrote Markt 28
Nieuw sinds maart 2012
Katrien Van Eynde is audiologe. Zij geeft u graag informatie en onderzoekt graag samen met u welke hooroplossing het best beantwoordt aan uw behoeften. Dit start vaak met een hoortest. 
Uiteraard kunt u ook altijd bij haar terecht om uw toestel te onderhouden, bij te stellen of te herstellen. 
Amplifon is met meer dan 150 hoorcentra en servicepunten in België een van de marktleiders. 
Zij vinden samen met u een oplossing voor elke vorm van gehoorverlies, afgestemd op uw budget en behoeften. 
Hun slogan is: Horen is een plezier na een bezoek aan Amplifon.

www.amplifon.be


Melita

Meltia snack-bar in BeverenKasteeldreef 4
Nieuw sinds februari 2012
Ferhat Sahin startte in Beveren zijn derde pitta snackbar. Hij kwam 20 jaar geleden naar België vanuit Melita, een stadje in oost Turkije, vandaar de naam van de zaak (met één “t”).
Het is een familiezaak. U wordt er bediend door zijn zonen Murat en Hasan.
Hun specialiteit is de originele Döner Kebab met verschillende sausen en groenten. 
Maar u kan er ook terecht voor een snelle hamburger, gewone kip met friet, een kaaskroket en andere snacks. Dit kan tot 's avonds laat en de prijzen zijn democratisch. Afhalen kan ook.

 BNP Parisbas Fortis

BNP Paribas Fortis Beveren

Oude Zandstraat 36
Vernieuwd sinds januari 2012
De vestiging van BNP Paribas Fortis werd grondig vernieuwd. De klant voelt er zich nu nog meer thuis, de 20 personeelsleden kunnen efficiënter werken en het kantoor voldoet nu aan de nieuwste veiligheidsvereisten.
BNP Paribas Fortis is nog steeds de nummer 1-bank in België. Ze bieden een totaalpakket van financiële diensten aan particuliere en zakelijke klanten, vermogende particulieren, corporate klanten, publieke en financiële instellingen.

www.bnpparibasfortis.be
 

 AudioNova

Audio Nova BeverenOude Zandstraat 7
Nieuw sinds december 2011
Audiologe Mieke en haar assistente Ruth staan voor u klaar in het nieuwe AudioNova Hoorcentrum in Beveren. Het eerste AudioNova Hoorcentrum werd in 2006 geopend in Sint-Niklaas. Inmiddels zijn er meer dan 40 AudioNova hoorcentra in heel België.
Bij hen krijgt u advies over de nieuwste gehoorapparaten van vele bekende merken. 
Ook voor gehoorbescherming, onderhoudsproducten en andere hoorhulpmiddelen zoals telefoons en wekkers bent u bij hen aan het juiste adres. 
Luisteren, horen en genieten begint bij AudioNova. 

www.audionova.be
 

Leonidas

Leonidas BeverenYzerhand 3
Nieuw sinds november 2011
Peggy Bosman heeft 15 jaar samen met haar zus een Leonidas winkel gehad in Kruibeke. Nu is Peggy Leonidas in het Winkeldorp begonnen.
Leonidas Kestekides, een Griek, kwam in 1910 ter gelegenheid van de wereldtentoonstelling naar België om er zijn fijne chocoladewaren voor te stellen. Leonidas staat sindsdien voor versheid en kwaliteit van pralines. Het wordt nog steeds bereid volgens de traditionele methoden.

www.leonidas.com

Actief Interim

Actief Interim BeverenOude Zandstraat 52
Nieuw sinds oktober 2011
"Kwaliteit is onze specialiteit" zegt Office Manager Frederik De Weerdt. "We doen dit echter wel voor alle segmenten: arbeiders, dienstencheques en ook bouwarbeiders."
Het kantoor te Beveren is het 57 ste kantoor van Actief, de grootste onafhankelijke uitzendorganisatie in België. Samen met Isabelle Demonie zal Frederik, die zelf reeds 7 jaar ervaring in de sector kan voorleggen, de beste kandidaten zoeken voor de Beverse en Wase bedrijven.

www.actief.be

Depot+

Depot+ BeverenVrasenestraat 33
Nieuw sinds augustus 2011
Koen Geelen bedacht een nieuw soort winkel waar men een zeer gevarieerd en steeds wisselend assortiment goederen kan kopen. Hij koopt partijen op bij falingen, bankbeslag en overstock. Daarom kan hij allerlei zaken aan ongeziene prijzen verkopen.
De aanbiedingen zijn per definitie eenmalig en zo lang de voorraad strekt. Op is op. Regelmatig eens komen kijken is dus de boodschap. Hij startte zijn eerste winkel is Stekene. Beveren is zijn derde winkel.

www.depotplus.be

Papillion

Papillion BeverenVrasenestraat 12
Vernieuwd sinds juli 2011
Annie, Marianne, Tessa en nog een aantal medewerkers achter de schermen vormen al jaren een sterk team. Papillion heeft niet de gewoonte om tien jaar te wachten met het vernieuwen van de zaak. Deze keer is het een volledige opfrissing van het restaurant met inbegrip van een fonkel nieuw meubilair en een sfeervolle verlichting. Zij hebben een afzonderlijk rooksalon zodat men niet buiten moet gaan staan.