We hebben genoten van het weekendje Beveren, waarvoor nogmaals onze dank!

We hadden er naar uitgekeken om een weekendje door te brengen in Beveren, zeker omdat er tal van activiteiten gepland stonden vanwege het Lente Shopping Weekend. Het is telkens fijn om te komen winkelen in Beveren. Het is een dorp en vandaar is het veel gezelliger en compacter, er heerst een leuke sfeer!
    
We gingen winkelen, o.a. in de Warande en genoten van leuke kortingen. Mijn man en mijn dochter vonden nieuwe schoenen en waren meer dan gelukkig. Er stond een springkasteel dus onze dochter kon zich volop uitleven, wat voor haar het winkelen wel aangenamer maakte.
          
We gingen langs bij ‘Balderon’ (Grote baan 101, Melsele), waar we een mooi pakketje ontvingen met allemaal kunstwerkjes van chocolade. De choc-neuzen zijn heerlijke pralines met verschillende vullingen. Er zat een foldertje bij met de verschillende smaken uitgelegd. Onze dochter vond ze in alle geval fantastisch, maar zij niet alleen ;).
   
We kregen de kans om te overnachten in het ‘Van der Valk Hotel’ en waren aangenaam verrast. We werden héél vriendelijk ontvangen en de kamer was mooi en verzorgd, er is een zwembad aanwezig waar je gebruik van kan maken, een speeltuin, restaurant,…
Na een goede nachtrust gingen we ontbijten en we waren erg onder de indruk. Een groot ontbijtbuffet met alles erop en eraan! Verse broodjes, koffiekoekjes, vers fruitsap, cava, pannenkoekjes en vers gebakken eitjes. Kortom een echte voltreffer!
’s Middags kregen we de kans om te gaan lunchen in het ‘Grand café Jules Verne’ (Warande 24) voor een overheerlijke lunch! We werden ontvangen met een cava en lekkere amuses. Als voorgerecht stond er vis op de menu met een heerlijke saus. Om het eten even te laten zakken kregen we een sorbet aangeboden. Daarna mochten we smullen van een heerlijk vleesgerecht en als kers op de taart kregen we nog een trio van dessert aangeboden. Het was zeker voor herhaling vatbaar! Een zeer vriendelijke bediening en eten om de vingers van af te likken!
        
In de namiddag stond er nog een modeshow op het programma op de markt.

Het was een geslaagd weekend vol leuke verrassingen en culinaire belevenissen!

Auteur:
Sandrien
Terug naar overzicht >
Leden Privacy Beleid