We besloten Beveren eens te gaan verkennen.

Wij zijn 22/12/’18 warm ontvangen in hotel Beveren.

Kregen een enveloppe overhandigd. Eenmaal op de kamer aangekomen,lazen we de brief, en ontdekten we 2 jetons voor een warme drank in het winkeldorp Beveren.We besloten Beveren eens te gaan verkennen.
  
Eenmaal daar aangekomen te zijn konden we uren spenderen door te shoppen in de toffe, gezellige winkelstraten. Met de nodige muzikale omlijsting om volledig in de kerststemming te komen/zijn!
Ook de gezellige,warme,overdekte kerstmarkt was een ontdekking van nieuwe streekproducten, gadgets,… en natuurlijk een gesprekje met de kerstman.
 
We keerden terug naar het hotel waar we nog genoten van een lekkere maaltijd en vertoefden in de gezellige bar.We genoten van een welverdiende nachtrust op een mooie,verzorgde kamer.
   
Uitgeslapen gingen we naar het “overweldigend” ontbijt,waar de keuze enorm was en een glaasje bubbels mocht ook niet ontbreken!
  
Nadien keuvelden we terug in winkelstad Beveren om dan met een hongerke in Jules Verne aan te komen. Daar werden we eveneens heerlijk verwent met een aperitief+hapje / voorgerecht/ sorbet/ hoofdgerecht/ dessert.Om duimen en vingers bij af te likken!
  
Nadien het eten laten zakken en nog vlug wat last-minutes kado’s gaan shoppen.
 

We keerden met een zéér tevreden en dankbaar gevoel terug huiswaarts!

Duizendmaal dank! Prettig eindejaar en een goed begin!
Auteur:
Kelly Schepens
Terug naar overzicht >
Leden Privacy Beleid