Wij waren de gelukkige winnaars van een sfeervol weekend (noem het maar een verwenweekend) in Winkeldorp Beveren medio maart.

We werden ontvangen op zaterdagavond in Hotel Beveren. De knusse zeteltjes in het stijlvol kader in combinatie met een lekkere aperitief … ons verwenweekend kon niet beter starten.

Na een rustige en ontspannen avond in Restaurant Nest en een deugddoende nacht in Hotel Beveren schoven we aan voor een rijkelijk ontbijtbuffet. En met rijkelijk bedoelen we ook echt wel rijkelijk. Vers fruitsap, cava, fruit, alle soorten brood, koekjes, beleg, vis, vlees, … Om dan het vers gebakken omeletje niet te vergeten.
Met de beloofde lunch in het achterhoofd was het hoog om Beveren-centrum in te duiken. Als Temsenaren hebben wij de gewoonte om voornamelijk in Sint-Niklaas en Temse te winkelen. Na dit geslaagde weekend is duidelijk dat ook Beveren mooi troeven heeft. De wandeling door het centrum met ondermeer de Warandeshopping en omliggende straten verraste ons zeer positief. En dat zelfs de rode loper voor ons werd uitgerold …
        

De stevige wandeling zorgde ervoor dat het rijkelijke ontbijt al grotendeels verteerd was. Tijd voor de lekkere afsluitende hap is de gezellige Peacock op de hoek van de Grote Markt en de N70. Ook hier werden we zeer vriendelijk onthaald en lieten we ons verwennen met één van de vele aantrekkelijke gerechten op hun menukaart. Met een heerlijk dessert sloten we blij en voldaan dit verrassingsweekend af.

Dan u wel Winkeldorp Beveren !

Auteur:
Klaas De Beer
Terug naar overzicht >
Leden Privacy Beleid