Valentijn om nooit te vergeten voor Anaïs en Jannick

i.s.m. : – Outdoor Kameleon, Vrasenesetraat 24
– Make-up: Parfumerie Sublim, Warande
– Opname locatie : Huize Piers

Anaïs Pfaff (21) en Jannick Corthals (23) brengen naar aanleiding van Valentijn de liefde in beeld.
“We zagen de oproep om model te staan voor de Valentijnspecial passeren op Facebook. Het leek ons best leuk om eens een echte fotoshoot mee te maken. Defileren is ons niet helemaal vreemd. We deden al een paar keer mee aan de modepromenade tijdens de shoppingweekends voor Sportline”, begint Anaïs haar verhaal.
De fotoshoot bleek een toffe ervaring. “Eerst werden we verwacht bij Parfumerie Sublim in de Warande voor een schminksessie. Daarna ging het richting Kameleon Outdoor in de Vrasenestraat. Daar was een aantal outfits voor ons geselecteerd. En daaruit mochten we zelf kiezen wat we het beste bij ons vonden passen. We kozen voor iets sportiefs dat ook dagdagelijks draagbaar is.”

De keuze voor die sportieve outfit kwam er niet toevallig. Anaïs is een fervente danseres en je vindt haar vaak in de fitness. Dat laatste geldt eveneens voor Jannick, die ook regelmatig de voetbalschoenen aantrekt.
De fotosessie zelf vond plaats in het sfeervolle decor van café-restaurant Huis Piers in de Vrasenestraat. “Dat verliep vrij vlot. Fotograaf Jelle slaagde er perfect in om ons op ons gemak te laten voelen”, complimenteert Anaïs. “Hier is altijd veel te beleven”

Anaïs is geboren en getogen in Beveren. Jannick immigreerde vanuit Zwijndrecht. Het duo woont graag in Beveren. “Er valt hier veel te beleven. De Mops en de Plato zijn toffe zaken om uit te gaan. De jaarlijkse Beverse Feesten hebben telkens weer veel te bieden voor jonge mensen. Ook de Tropische Braderie en de shoppingweekends zorgen telkens weer voor animo.”

Ook op shoppingvlak zit het volgens hen goed in Beveren. “De opening van de Warande maakte Beveren heel wat aantrekkelijker om te winkelen. We komen er regelmatig. Ook de Vrasenestraat werd er beter van. In de Vrasenestraat zijn Ma Copine en Sportline mijn favoriete shopadresjes.”
Het is dan ook geen toeval dat Anaïs tijdens de modepromenades graag over de catwalk flaneert in outfits van Sportline. In De Warande weten vooral H&M en JBC haar te bekoren.

Als covermodel worden Anaïs en Jannick Bekende Beverenaars. Klaar voor de roem?
“Het zal waarschijnlijk wel wat raar aandoen om onszelf overal te zien verschijnen en herkend te worden. Maar we kijken er toch ook wel naar uit.”

Tot slot de onvermijdelijke vraag voor iemand die Pfaff heet: familie van?
“Ja. Mijn opa is de broer van”, besluit Anaïs lachend.

Auteur:
Koen De Wanckel
Terug naar overzicht >
Leden Privacy Beleid