Winkeldorp Tattoo
Gaanderij De Bever
Nieuw sinds maart 2018

Beveren heeft nu ook een moderne Tattoo Shop met anex een prachtige ruimte waar “Bodymetals” thuis is.
BodyMetals bestaat eigenlijk al 20 jaar. Patrick en Martine hebben de zaak gestart in Sint-Niklaas en zijn daarna met de zaak naar Hulst gegaan omdat ze in België toen nog niet mochten laseren. Na 19 jaar hebben ze besloten om de fakkel door te geven. Frank De Cauwer (eigenaar van Wolf-ink Tattoo Vrasene) zag dit als de ultieme kans: zijn tattoozaak combineren met een piercingshop.
Aangezien er in Beveren nog geen piercingshop was, besliste Frank om BodyMetals terug naar België te brengen en een tweede filiaal op te richten. Gaanderij De Bever leek daarvoor ook de ideale locatie. Dicht bij de winkelstraat, dicht bij de middelbare scholen… “Anno 2018 kan je niet meer naast piercings en tattoos kijken, dus het is een enorm groeiende zaak. Je kan hier niet alleen terecht voor een nieuwe piercing te plaatsen maar ook voor uw tattoo te laten weg laseren zonder blijvende littekens én om een nieuwe tattoo te plaatsen”, aldus winkelverantwoordelijke Iris Reyns. Zij is van dinsdag tot zaterdag verantwoordelijk voor de verkoop, ontvangst, plaatsen van piercings en verwijderen van tattoo’s.
Twee zondagen per maand staat Frank De Cauwer in de zaak. Hij plaatst de tattoos maar doet ook piercen en laseren. Alles gebeurt hier professioneel, steriel en discreet. Ze hebben hun eigen machines staan om al het materiaal te reinigen en te steriliseren. Dus de klanten kunnen alles mooi aflezen en controleren. Zowel dames als heren kunnen hier terecht.

Auteur:
Frank De Cauwer
Terug naar overzicht >
Leden Privacy Beleid