Sarah De Maeyer en dochter Jenn vertellen ….

i.s.m. : – Damesmode Viruz, Vrasenesetraat 23-25
– Kinderkleding Boco, Vrasenestraat 22
– Make-up: Parfumerie ICI Paris XL, Warande
– Opname locatie Restaurant & Fonduehuis ’t Spinnenwiel, Donkvijverstraat 9

“Elke maand valt er wel iets speciaals te beleven”
Covermodel voor onze eindejaarsspecial Sarah De Maeyer (31) zag het meteen zitten toen ze werd gecontacteerd om als covermodel voor de eindejaarscampagne van Aangenaam Winkelen te figureren. Ze had wel wat ervaring, voor ‘P Magazine’ dan nog wel, maar samen met dochter Jenn Van Broeck (2) een fotosessie ondergaan: dat was heel andere koek!

“Jenn gaat normaal graag op de foto. Maar voor de fotoshoot hadden we toch wat geduld nodig vooraleer ze helemaal in vorm was”, lacht Sarah. “Ik kon mijn outfit kiezen bij Viruz Damesmode. Voor Jenn vond ik mijn gading in het aanbod van Boco”, vertelt ze. Als decor koos de fotograaf voor de open haard in Restaurant ’t Spinnewiel.

SterreStof
Wat kinderkleding betreft, heeft Sarah een heel apart verhaal te vertellen. Samen met haar vriendin Carolien Van Osselaer had ze als hobby babykleertjes ontwerpen en zelf maken, bij voorkeur met een sterrenprint. De respons op het resultaat was zo positief dat de twee besloten anderen in de vreugde te laten delen door een eigen zaakje op te starten: ‘SterreStof’. Dat kreeg vorm als webwinkel ,maar er zijn ook plannen voor een ‘real shop’.
Zelf gaat Sarah graag shoppen in de Warande, waarbij H&M haar gegarandeerd over de vloer krijgt, al gebeuren de aankopen ook vaak via webshops. Een stapje in de wereld zetten, doet ze nog vaak in de Mops in Melsele waar ze ook in het pre-mamatijdperk veel te vinden was. En sinds Café De Repliek werd overgenomen, kan ook dat plekje haar bekoren.

Positief veranderd
“Beveren centrum veranderde de jongste tien, vijftien jaar enorm in positieve zin. En dan heb ik het niet alleen over het winkelaanbod. Er valt ook veel meer te beleven. Vroeger had je de Tropische Braderij en de Beverse Feesten en ‘that was it’. Nu valt er elke maand wel iets speciaals te beleven, met de shoppingweekends en evenementen als Fiësta Europa.” “Het wordt ook altijd heel kindvriendelijk aangepakt. Het zorgt er allemaal voor dat ik veel minder dan vroeger naar Antwerpen trek. Mijn topper? Dat blijft toch nog steeds de braderie op vrijdagavond tijdens de Beverse Feesten. Dan komt echt heel Beveren buiten en loop je gegarandeerd heel wat bekenden tegen het lijf.”

Meer hippe zaken
Wat mist ze in Beveren? “Een koffiebar zoals Barnini Kaffeenini in Antwerpen. Dat is een gezellige, hippe plek waar je speciale koffies kunt krijgen, met vanille en karamel bijvoorbeeld. Ze hebben er ook uitstekende bagels. Het is er fijn kletsen met vriendinnen. En de kinderen kunnen gerust mee. Een paar van dat soort hippe zaken zouden in Beveren nog heel welkom zijn.”

Sarah De Maeyer werd gekleed door Viruz Damesmode in de Vrasenestraat 23-25. Ici Paris XL uit de Warande zorgde voor bijpassende make-up. Jenn straalt in een outfit van Boco, speciaalzaak voor engels en bengels van 0 tot 16 jaar in de Vrasenestraat 22. Als decor deed Restaurant & Fonduehuis ’t Spinnewiel in de Donkvijverstraat 9 dienst.

Auteur:
Koen De Wanckel
Terug naar overzicht >
Leden Privacy Beleid