Kloosterstraat 13

In de Kloosterstraat kun je je sinds eind april culinair laten verwennen in restaurant Rosmarino, waar het team ernaar streeft om elke klant een onvergetelijke middag of avond te bezorgen. “Gastronomische verwennerij, maar ook met onze service willen we scoren”, zegt uitbater Pascal Fuchs. “Zo kan de klant verscheidene wijnen proeven, om er zeker van te zijn dat die naar zijn zin is. We willen een totaalbeleving aanbieden. Iedereen moet hier met een blij gevoel buitenstappen.” Pascal kan bogen op een lange carrière in de horeca. Volgens hem is Beveren de ideale plaats om een restaurant uit te baten. “Het is de eerste keer dat ik zo’n leuke reacties krijg: iedereen heet ons hier altijd welkom”, zegt hij. “Met onze democratische prijzen willen we er ook voor zorgen dat ons restaurant betaalbaar is voor iedereen. Daarbovenop loopt er nog een actie op ons lunchmenu én een verjaardagsactie, dus ik hoop dat we nog heel wat gaan groeien op deze locatie.”

www.restaurantrosmarino.be

Auteur:
Pascal Fuchs
Terug naar overzicht >
Leden Privacy Beleid