In paassfeer met Nieves De Ridder

i.s.m. : – Kleding: Sportline, Vrasenestraat 42
– Make-up: Parfumerie XL, Warande

De jongedame die je toelacht als covermodel voor de Paascampagne luistert naar de naam Nieves De Ridder. Ze woont in Kemzeke en volgt een opleiding kapster. Via haar peter kreeg ze te horen dat Winkeldorp Beveren naar goede traditie een enthousiast model zocht als uithangbord voor de paasspecial. “Ik had nog geen ervaring als model maar ik zag dit wel goed zitten. Ik wilde dit al langer wel eens doen maar hoe begin je daaraan? Ik stuurde dus een foto en ja, ik werd uitgekozen”, vertelt ze vol enthousiasme.

De fotoshoot vond Nieves een heel toffe ervaring. “De fotograaf slaagde erin me een goed gevoel te bezorgen. Ik voelde me op mijn gemak. Het is leuk als je vaststelt dat mensen open staan voor wie je bent. Het weer zat ook goed mee. Ik werd gefotografeerd op rustige plekken, ook in een klein parkje met bloemen. Een echt lentegevoel. Het werd een heel leuk avontuur.”

Nieves werd aangekleed door Sportline. “De mensen van Sportline kozen de outfit die het best bij mij paste. Of ik niet liever zelf had gekozen wat ik aan mocht doen? Neen. Zij hebben daar een goede kijk op. Het zijn tenslotte ook zij die het beste weten hoe hun zaak in de kijker te zetten.”

   

 

Auteur:
Koen De Wanckel
Terug naar overzicht >
Leden Privacy Beleid