Tuin en Kasteel 10 – 13 mei

Van donderdag 10 mei tot en met zondag 13 mei organiseert UNIZO Beveren voor de zesde keer de lifestylebeurs Tuin en Kasteel. Met meer dan 85 standhouders mikt de organisatie op 10.000 bezoekers.
“Dit jaar pakken we het concept wat anders aan”, legt Erik Roeland van UNIZO Beveren uit.“ We stellen ons opnieuw op aan kasteel Cortewalle, wat sowieso een unieke locatie is. We zorgen voor een grote verscheidenheid aan standhouders. Alles wat met lifestyle te maken heeft, komt aan bod. Zo zijn er standen met auto’s, gastronomie, decoratie- en geschenkartikelen, reisbureaus en nog veel meer. De meeste van deze standhouders komen uit Beveren, want we hechten veel belang aan lokale economie. Mensen die honger hebben, kunnen een hapje eten in de brasserie die we in een sfeervolle steigerhouten tent onderbrengen.”
In het midden van de beurs komt een groot feestplein, waar op elk moment van de dag wel iets te doen zal zijn. “We werken samen met de academie, die voor animatie zorgt”, gaat Roeland verder. “Daarnaast komen er ook straattheateracts en muzikale animatie. Op vrijdag vindt een nocturne plaats en op zondag arriveren heel wat klassieke auto’s voor het Concours d’Elégance.
Voor elk wat wils dus.”

Info: www.tuinenkasteel.be

Terug naar overzicht >
Leden Privacy Beleid