Paas Shopping en Stoffencircus 2019

Op Zaterdag 20 april verwelkomt de Bever natuurlijk de Paashaas en naar jaarlijkse gewoonte heeft hij voor de kleinsten Paaseitjes mee en voor de grotere een Paas-attentie (zolang de voorraad strekt). Wie op deze dag een aankoop doet in het centrum kan gratis in de winkel online meespelen voor verschillende mooie prijzen. Meer info vindt u in de winkel !

Doe mee aan onze Paaszoektocht van 8 tot en met 20 april i.s.m. De Gezinsbond.
Voor meer info of het downloaden van het wedstrijdformulier, klik op deelnemingsformulier paaszoektochtactie 2019

De Warande heeft er in de paasvakantie enkele tijdelijke bezoekers bij gekregen en deze tiental dieren blijven deze Paaszaterdag voor de laatste maal nog rondhuppelen van 10 tot 18 uur in onze tijdelijke boerderij. Er zullen onder meer lammetjes, geitjes, konijntjes en biggetjes zijn, stuk voor stuk jonge diertjes met een hoge aaibaarheidsfactor. En misschien zelfs nog een lama.
Het ideale decor om samen met je kinderen gezellig te komen shoppen, al is het niet de bedoeling om kinderen zonder toezicht achter te laten in de boerderij.

De leukste Stoffenbeurs voor Nederland, België en Duitsland is Stoffencircus en zij komen voor de tweede maal naar het Winkeldorp. Deze aanbieders staan zowel op binnen- als buitenlocaties en de entree is altijd gratis voor iedereen. Een aanbod van altijd minimaal 100 kramen bieden de mooiste modestoffen en fournituren van zeer exclusief tot heel voordelig. Het assortiment is enorm divers, van hoge kwaliteit en altijd scherp geprijsd. Laat u inspireren, doe de mooiste ideeën op en bepaal uw eigen stijl.
In dit Stoffencircus vindt u het meest uitgebreide en brede assortiment op het gebied van mode en interieur. Voor het ontwerpen van dames- en herenkleding presenteren zij veel exclusieve merken, maar ook een voordelige sortering uit alle delen van de wereld. Ook voor kinderen is er veel keuze en ze helpen u graag met het kiezen van de leukste patronen. Wilt u thuis aan de slag met bijvoorbeeld gordijnen, vitrages, meubelstoffen, leder of tafelzeil, dan slaagt u gegarandeerd. Zoekt u originele fournituren om uw kleding te vermaken, dan demonstreren zij u met plezier de nieuwste trends.

Terug naar overzicht >
Leden Privacy Beleid