Lente Shoppingweekend 16 – 17 maart ’19

Welkom op ons 40e shoppingweekend in #WinkeldorpBeveren !

Een Smaragd shoppingweekend met een feestelijke invulling waarbij we natuurlijk de bezoekers centraal plaatsen.

Wegens het succes van vorige keer, houden we op zaterdag 16 maart een wedstrijd “Word het perfecte model en maak kans op shoppingbudget”,  dus wie graag eens gekleed en gerestyled wil worden door onze influencers Nanja Massy en India Suy die moet zeker langskomen want zij geven gratis persoonlijk stijl- en kledingadvies en misschien win je nog 5 geschenkbonnen zodat je op zondag mee kan defileren op onze catwalk. We schenken deze keer maar liefst 5 geschenkbonnen van 10 euro voor 5 verschillende winnaars.

 

Voor de kinderen voorzien we natuurlijk kinderanimatie maar dat blijft voorlopig nog een verrassing 😊 (binnenkort op deze website meer informatie)

Op zondag zal de 40e editie van de modeshow voor de tweede keer om 14u30 plaatsvinden op de Grote Markt en dit o.l.v. presentatrice Eline De Munck. Een professionele modeshow waarbij verschillende Beverse mannequins een korte opleiding hebben gekregen tot model.

Aangezien het een feestelijke editie is kun je, na een aankoop bij de deelnemende handelaars, genieten van een lekker glaasje cava of fruitsap in de chalet in de Warande (zondag extra kraam op het Yzerhand)

Een shoppingweekend vol met animatie, kortingen etc…

Binnenkort ontvang je de kortingsbonnen in de brievenbus of kun je onderaan downloaden. In deze bonnenfolder, kan men tevens een bon uitknippen voor een gratis pizza.

Terug naar overzicht >
Leden Privacy Beleid