Lente Shoppingweekend 16 – 17 maart ’19

Winnaars van onze Lente Shoppingweekend wedstrijden:

Winnaars online QR Wedstrijd
Marijke Lories 2 Geschenkbonnen
Marina Bosman 2 Geschenkbonnen
Kaat Vriesacker Lunch in de Jules Verne
Tom De waele Wellness voor 2 personen
Bram Delafonteyne Wellness voor 2 personen
Catherine Vermeylen Overnachting in Hotel Beveren 4 op 5 mei 2019
Winnaars offline invulformulieren
Godelieve Van Mieghem Wellness voor 2 personen
Marita  Pieters 2 Geschenkbonnen
Guy De Vleeschouwer 2 Geschenkbonnen
Ria Bal 2 Geschenkbonnen
Els De Meersman Overnachting in Hotel Beveren 4 op 5 mei 2019

 

Welkom op ons 40e shoppingweekend in #WinkeldorpBeveren !

Een Smaragd shoppingweekend met een feestelijke invulling waarbij we natuurlijk de bezoekers centraal plaatsen.

Wegens het succes van vorige keer, houden we op zaterdag 16 maart een wedstrijd “Word het perfecte model en maak kans op shoppingbudget”,  dus wie graag eens gekleed en gerestyled wil worden door onze influencers Nanja Massy en India Suy die moet zeker langskomen want zij geven gratis persoonlijk stijl- en kledingadvies en misschien win je nog 5 geschenkbonnen zodat je op zondag mee kan defileren op onze catwalk. We schenken deze keer maar liefst 5 geschenkbonnen van 10 euro voor 5 verschillende winnaars.
Voor de kleinsten voorzien we natuurlijk kinderanimatie of kunnen ze prijzen winnen door de inkleurplaat op de flyer te kleuren en af te geven in de chalet in de Warande of in de rode brievenbussen (Gaanderij De Bever of ingang Mia’s koffiehuisje).

Op zondag zal de 40e editie van de modeshow voor de tweede keer om 14u30 plaatsvinden op de Grote Markt en dit o.l.v. presentatrice Eline De Munck. Een professionele modeshow met choreografe Margot Weeda (“So you think you can dance” choreografe) die onze verschillende Beverse modellen een korte maar krachtige opleiding zal geven.

Aangezien het een feestelijke editie is kun je, na een aankoop bij de deelnemende handelaars, genieten van een lekker glaasje cava of fruitsap in de chalet in de Warande op zaterdag en zondag of enkel op zondag op de Grote Markt en op het Yzerhand.

Een shoppingweekend vol met animatie, kortingen etc…

Heb je de bonnenfolder nog niet ontvangen? Klik onderaan om te downloaden en tevens kan men een bon uitknippen voor een gratis pizza-slight op zondagmiddag tussen 13u en 17u.

 

Terug naar overzicht >
Leden Privacy Beleid