Foodtruck Festival 3-4 en 5 mei 2019

Foodtruckfestival en oldtimertreffen vormen perfecte mix in Winkeldorp Beveren.

Het rondreizende foodtruckfestival “ Chefs on Wheels “ komt in het weekend van 03 tem 05 mei naar Winkeldorp Beveren.
Voor het vierde jaar op rij strijkt het foodtruckfestival neer op de Grote Markt maar dit jaar met op zondag de Wase Vintage Oldtimers club. Het centrum wordt dan drie dagen omgetoverd tot een groot openluchtrestaurant met tientallen mobiele keukentjes.
Chefs on Wheels is uitgegroeid tot een vaste waarde in de foodtruckwereld met een stevige reputatie.
Het festival is een gezellige markt waar je aan originele foodtrucks een waaier aan wereldse gerechten kan bestellen. Van Aziatisch, Mexicaans, Amerikaans … tot de klassiekers, het is er allemaal.

“Chefs on Wheels”  is meer dan alleen streetfood, het is een totaalbeleving. Naast de foodtruckers, zijn er ook gezellige bars, picknickbanken, lampjes & vlaggen, een streepje muziek, kinderanimatie … kortom alles om je even op vakantie te wanen.”
“Chefs on Wheels” is een laagdrempelig event, de toegang tot het foodtruckfestival is namelijk gratis.

Het leuke aan “Chefs on Wheels” is dat het een heel grote doelgroep heeft. Zowel grootouders met hun kleinkinderen verschijnen, alsook komt de jeugd genieten van het lekker eten, een heerlijk glaasje & de ongedwongen sfeer.
Dit alles maakt een bezoekje aan het foodtruckfestival “Chefs on Wheels” een avontuurlijke ontdekkingstocht voor de zintuigen. Dus een aanrader voor een gezinsuitstap of onder vrienden.

De vereniging van oldtimerclub Vintage Waasland vinden de koppeling van het foodtruckfestival en de oldtimerbeurs dan ook een mooie combinatie.  Welke oldtimers kan je in Beveren bewonderen? Uiteraard een selectie van verschillende bouwjaren en modellen VW Kevers, VW Busjes en VW Karmann’s, maar ook andere Europese en Amerikaanse voertuigen. We verwachten een expositie van een 50-tal voertuigen die volop zullen kunnen bekeken en gefotografeerd worden. De bezoekers zullen terug in de tijd worden gekatapulteerd en overladen met nostalgie.

“Op vrijdag 3 en zaterdag 4 mei vanaf 19u  geven we jong dj – talent uit Beveren en omgeving een platform en wordt het niet enkel een foodtruckfestival, maar ook een groot openluchtdansfestival.”
Planning van de dj’s:
3 mei
Vrijdag:
19:00 – 20:30 Troesj (OPIUM, Club Vaag, Kompass Club, Ritmiek,…)
20:30 – 22:00 Major Maeyer (Ritmiek, Club Vaag, Café D’Anvers, Balaton Sound, Tomorrowland,…)
22:00 – 23:30 Trenton (met zijn alter-ego Bestien staat Bas jaarlijks op de planken van Tomorrowland en maakt hij vele tripjes naar Barcelona, Spanje, Mexico,…) Als Trenton verdiept hij zich in house & techhouse.

4 mei
Zaterdag:
19:00 – 20:30 Rob Schaes (58 Records
20:30 – 22:00 ROWNAS (La Rocca, Café D’Anvers, Versuz, 58 Records,…)
22:00 – 23:30 Phillip Norr (Café d’Anvers, Club Vaag, 58 Records, Ritmiek,…)

Dat is het programma! Heel wat Bevers talent dat in de muziekwereld wel al wat bereikt heeft en zal bereiken (met als uitschieter Trenton)

Reglement Free Stage

Wedstrijd reglement

Terug naar overzicht >
Leden Privacy Beleid