Fiesta Europa 7-8 & 9 april ’17

Klik hier voor de sfeerfoto’s

Zes jaar Internationale Markt Fiesta Europa in Winkeldorp Beveren!

Reeds 6 jaar komen uit alle hoeken van ons continent marktkramers met hun streekproducten en specialiteiten naar Winkeldorp Beveren; kazen, worsten, zoetigheden, lederwaren, sieraden, fudge, olijven, en nog véél meer. Je kan er ook genieten van heerlijke gerechten; Spaanse paella, visgerechten, grill-gerechten uit Bavaria, Italiaanse pizza’s en ander lekkers uiteraard met een gepast drankje. Zoals elk jaar palmen ze ook dit jaar feestelijk de Grote Markt van Beveren in van vrijdag 7 april tot en met zondag 9 april. Vrijdag vanaf 12u, zaterdag en zondag vanaf 10 uur telkens tot zo lang het gezellig is +/-20u30*. (*afhankelijk van de weersomstandigheden, zondag sluiten we rond 19u) Er zullen meer dan 30 internationale marktkramers aanwezig zijn uit een 10-tal verschillende landen. Om je helemaal in vakantiestemming te brengen reizen er in het kielzog van de internationale marktkramers een stel fantastische muzikanten mee die voor sfeervolle livemuziek zorgen. Neem zeker ook de kinderen mee er zijn springkastelen en een CLICS-speelzone.

De bezoekers kunnen ook iets winnen !
De organisatoren van ‘Fiesta Europa’  schenken i.s.m. ‘Aangenaam winkelen Beveren’ drie geschenkmanden aan de bezoekers.
Verzamel tijdens dit weekend vijf stempels bij vijf verschillende handelaars. Je kan terecht bij de handelaars in Winkeldorp Beveren of bij de kraampjes van Fiesta Europa op de Grote Markt en maak kans op één van deze drie geschenkmanden. Je moet wel de volledig ingevulde kaart vóór zondag 9 april 18u in de urne deponeren aan het podium van Fiesta Europa. De deelname formulieren zijn te verkrijgen bij de handelaars in het Winkeldorp.

Terug naar overzicht >
Leden Privacy Beleid