Fiesta Europa 5 – 6 & 7 april 2019

De winnaars van de geschenkmanden zijn:

Dhr. Sack J.
Dhr. Hageman K.
Mevr. Wullaert S.

 

Kinderboerderij in de Warande op zaterdag 6, 13 en 20 april

Fiesta Europa verwent ook dit jaar Winkeldorp Beveren met een Europese markt !

Op vrijdag 5, zaterdag 6 en zondag 7 april strijken de marktkramers van de Europese specialiteitenmarkt Fiesta Europa neer in Winkeldorp Beveren. Het bonte gezelschap brengt naar goede gewoonte allerhande culinaire specialiteiten en ambachtelijke producten mee uit alle hoeken van Europa.

Ook dit jaar is de avondmarkt op 5 april: die avond kunnen de bezoeker tot laat genieten van alle lekkers en moois.

Als vanouds zorgen de initiatiefnemers van Fiesta Europa ook voor sfeer buiten de kraampjes. Op het ruime terras kunnen de bezoekers genieten van livemuziek terwijl ze zich tegoed doen aan natjes en droogjes uit alle windstreken: Ook aan de kleinste bezoekertjes wordt gedacht: voor een democratische prijs kunnen zij de hele dag naar hartenlust spelen in het bewaakte kinderdorp, waar onder andere springkastelen en een Clix-zone voor hen klaarstaan.

Op 5-6 en 7 april doen we een wedstrijd waarbij klanten 5 verschillende stempels verzamelen van handelaars of Fiesta Europa kramen en dan bij een volle spaarkaart kans maken op 1 van de 3 geschenkmanden. De volle spaarkaarten mogen worden afgegeven aan de urne op de Grote Markt t.h.v. podium Fiesta Europa.

Alsook vindt er op deze dagen een online wedstrijd plaats waarbij de klanten een QR code scannen en elke dag kans maken op verschillende geschenkmanden of geschenkbonnen. De QR code kunt u terugvinden bij alle handelaars.

Praktisch
Waar: Grote Markt Beveren
Wanneer: Vrijdag 05 april van 12 tot 22 uur (avondmarkt)
Zaterdag 06 april van 10 tot 22 uur
Zondag 07 april van 10 tot 19 uur
Afhankelijk van de weersomstandigheden en het gezelligheidsgehalte kunnen de openingsuren licht wijzigen.

Terug naar overzicht >
Leden Privacy Beleid