Fiesta Europa 08-09 en 10 April ’16

Dit zijn de winnaars van de 5 geschenkmanden:

Goeman K. – Van Goethem F. – Smet M. – D’hamers K. en Michielsen M.

 

 

Het gekende bonte gezelschap rondtrekkende internationale marktkramers toert weer door de Vlaamse contreien. Dit jaar palmen ze feestelijk de Grote Markt van Beveren in van vrijdag 8 april tot en met zondag 10 april.
Vrijdag vanaf 12u, zaterdag en zondag vanaf 10 uur telkens tot zo lang het gezellig is +/-20u30*. (*afhankelijk van de weersomstandigheden, zondag sluiten we rond 19u)

Om je helemaal in vakantiestemming te brengen reizen er in het kielzog van de internationale marktkramers een stel fantastische muzikanten mee die voor sfeervolle livemuziek zorgen. Neem zeker ook de kinderen mee
er zijn springkastelen en een CLICS-speelzone.

Dit jaar kunnen de bezoekers ook iets winnen !

Voor deze vijfde jubileumeditie schenken de organisatoren van ‘Fiesta Europa’ i.s.m. ‘Aangenaam winkelen Beveren’ vijf geschenkmanden aan de bezoekers.

Verzamel tijdens dit weekend vijf stempels bij vijf verschillende handelaars. Je kan terecht bij de handelaars in Beveren of bij de kraampjes op de Grote Markt en maak kans op één van deze vijf geschenkmanden.
Je moet wel de volledig ingevulde kaart vóór zondag 10 april 18u in de urne deponeren aan het podium van Fiesta Europa. De deelname formulieren zijn te verkrijgen bij de handelaars in het Winkeldorp en op de Fiesta Europa Markt.

Wilt u nog genieten van de kortingen dan blijft de bonnenfolder nog
 
geldig tot en met 09 april. Download hier om te knippen !  Of klik onderaan op de Pagina pagina per pagina te downloaden! 

Klik op het paginabeeld om de desbetreffende pagina te downloaden!

 

 
 

 

 

Terug naar overzicht >
Leden Privacy Beleid