Beverse Feesten 22 – 26 augustus ’18

Beverse Feesten Grote Markt.

6 Dagen feest op de Grote Markt van Beveren, waarvan 5 dagen volledig gratis toegang van 21 t.em. 26 augustus 2018.

Betalend optreden enkel op extra dag, op dinsdag 21 augustus voor het optreden van o.a. Stan Van Samang. Hiervoor wordt de zone afgesloten en wordt inkom gevraagd. Kaarten in voorverkoop !

Avondmarkt met Internationaal Straattheater op vrijdagavond 24 augustus.

Op vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 augustus heeft voor de 13de keer op rij het Internationaal Straattheaterfestival Beveren plaats.

Na het succes van vorig jaar blijven we met veel plezier op onze nieuwe locatie! De vaste acts vindt u dus opnieuw op het Oud Atletiekplein in de Diederik Van Beverenlaan en op de speelplaats van KA Beveren/De Bever in de Donkvijverstraat. De walking acts en installatieacts vindt u uiteraard langs het parcours in de centrumstraten: Donkvijverstraat, Yzerhand, Vrasenestraat, Warande, Grote Markt en N70.
Humor, (lucht)acrobatie, een vuuract, en stuntwerk van de bovenste plank uit België, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Italië, Argentinië en Canada.
Ook dit jaar kan je op zaterdag opnieuw genieten van vaste voorstellingen.

Een arsenaal aan gekke wezens of vriendelijke gastheren nodigen u nu al uit op een weekend vol verwondering en bewondering.

Het laatste weekend van augustus wordt een knaller voor jong en oud. We zijn volop bezig met de programmatie en hopen binnenkort de eerste namen te presenteren. Ondertussen kan je op deze website nog even nagenieten van het volledige en goedgevulde programma van ons twaalfde Internationaal Straattheaterfestival Beveren met meer dan 50 verschillende acts!

Wie op de hoogte wil blijven, kan altijd terecht op onze facebookpagina. Daar kan u ook terecht voor foto’s en filmpjes van de voorbije edities van het Internationaal Straattheaterfestival. Klik hier

Terug naar overzicht >
Leden Privacy Beleid