Beverse Feesten 23 – 27 augustus ’17

Klik hier voor de sfeerfoto’s !

Straattheater
Op vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 augustus heeft voor de 12de keer op rij het Internationaal Straattheaterfestival Beveren plaats.

Om het comfort van artiesten en bezoekers verder te optimaliseren, wijken we dit jaar uit naar een nieuwe locatie! Onze vaste acts vindt u voortaan op het Oud Atletiekplein in de Diederik Van Beverenlaan en op de speelplaats van KA Beveren in de Donkvijverstraat. De walking acts en installatieacts vindt u uiteraard langs het parcours in de centrumstraten: Donkvijverstraat, Yzerhand, Vrasenestraat, Warande,  Grote Markt en N70.

Humor, (lucht)acrobatie, een vuuract, en stuntwerk van de bovenste plank uit België, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Zwitserland, Australië en Japan.

Nieuw dit jaar is dat we op onze nieuwe terrein ook op zaterdag vaste voorstellingen presenteren. Met familievoorstellingen die allemaal over dieren gaan maken we er een beestige zaterdag van!

Op vrijdag sluiten we uiteraard af met een vuuract maar ook in onze walking acts werd flink geïnvesteerd. Een luchtballon op vrijdag, een reuzenkonijn op zaterdag en een zeppelin op zondag… het is maar een kleine selectie uit het arsenaal gekke wezens of vriendelijke gastheren die u uitnodigen op een weekend vol verwondering en bewondering.

Het laatste weekend van augustus wordt een knaller voor jong en oud. Ontdek hier het volledige en goedgevulde programma van ons twaalfde Internationaal Straattheaterfestival Beveren met meer dan 50  verschillende acts!

Beverse Feesten optredens
Voor meer informatie over de Beverse Feesten optredens klik hier !

Voor meer informatie over de Beverse feesten neem een kijkje op de website  http://beverse-feesten.be/ 

Terug naar overzicht >
Leden Privacy Beleid