Gaanderij De Bever
Nieuw sinds september 2017

ACUPUNCTUUR ZONDER NAALDEN.

Luc Covents, rasechte Beverenaar, is in de gemeente geen onbekende want reeds 20 jaar heeft hij er een praktijk Shiatsu. Nu verhuisde hij van de Bijlstraat naar het centrum van het winkeldorp. Luc geeft in een school in Kessel ook een 3 jaar durende opleiding. “Eigenlijk ben ik sedert 1987 bezig met Shiatsu, een Japanse manuele en energetische behandelingswijze die gebaseerd is op dezelfde principes als acapunctuur, maar dan zonder naalden. Shiatsu kan ook de vinger/duimdruk –massage genoemd worden”, aldus Luc.
Shiatsu kan de conditie, zowel fysiek als mentaal en emotioneel, verbeteren. Ook preventief. Er wordt o.a. ondersteuning gegeven voor o.a. rugproblemen, nek-en schouderproblemen en diverse pijnen, vermoeidheid, orgaanstoornissen, chronische problemen, stress…
Lifeforce  Shiatsu is meteen ook een “Informatiecentrum Young Living Essentiële Oliën” of natuurlijke voedingssupplementen en verzorgingsproducten. Zo is er de “Raindrop Therapie” of een behandeling met 9 verschillende YL Essentiële Oliën voor voeten en rug.

www.lifeforceshiatsu.com

Auteur:
Luc Covents,
Terug naar overzicht >
Leden Privacy Beleid