De kinderen Sem Biloloo-Bi-Ndog en zussen Kitani (9) en Liene (3) vertellen ….

i.s.m. : Kinderkleding Boco, Vrasenestraat 22

“Kijk mama, we zijn beroemd!”

“Kijk mama, we zijn beroemd!”, reageerde Sem Biloloo-Bi-Ndog (6) spontaan toen hij zichzelf en zijn zussen Kitani (9) en Liene (3) voor het eerst herkende op de affiches voor Halloween aan alle winkelramenin het centrum van Beveren. Niet één maar drie covermodellen dit keer voor de Halloweenspecial van Winkeldorp Beveren.

“Ik zag de oproep voor modellen op de site van het Winkeldorp. Ik vond het wel fijn om mijn kindjes op die manier eens in beeld te brengen. Ze hebben al eens gefigureerd in een fotoshoot voor kledingmerk CKS. Dat vonden ze toen best leuk. Dus poseren voor een Halloweenspecial in ons eigenste Beveren zagen ze ook wel zitten”, vertelt mama Isabelle Inghels. Ook papa Odilon vond het best leuk zijn kroost in the picture te zien verschijnen.

Halloween: dat vraagt om pompoenen om in de sfeer te komen. En herfstkledij. “De fotoshoot vond plaats bij zomerse temperaturen. Je ziet het niet op de foto, maar het was puffen met een muts op en een sjaal om. Gelukkig duurde het allemaal niet te lang.”Herkend worden Kitani vond niet alleen de fotosessie een leuke ervaring, maar geniet ook van het resultaat. “Mijn vriendinnen hebben de poster allemaal gezien. Ze vinden hem heel mooi. Ook op straat herkennen mensen mij. Ze zijn heel vriendelijk”, vertelt ze.

De kids profileerden zich als perfecte fotomodellen. Ze hanteerden de pompoenen heel spontaan. Onze fotograaf zag het graag gebeuren. “Ik vind het heel goed dat het Winkeldorp werkt rond thema’s, zoals Halloween of Pasen. Ik ben ervan overtuigd dat dit veel mensen aanspreekt om naar het winkelcentrum te komen. Onze kinderen vinden dat in elk geval super.”

Fans van Beveren
Mama Isabelle en papa Odilon zijn fans van het Winkeldorp. “Vroeger had je alleen de Vrasenestraat. Met de komst van de Warande breidde het winkelaanbod serieus uit. Vroeger trokken we vaak naar Sint-Niklaas of Antwerpen. Nu bijna niet meer, zeker niet met de kinderen. Alleen jammer dat het in de Warande vaak waait. Maar daar kunnen de winkeliers uiteraard niets aan doen. Fijn ook dat alles zo dichtbij is. Als ik niet veel nodig heb, neem ik gewoon de fiets”, aldus Isabelle. Ook voor de kinderen valt er tegenwoordig veel te beleven in Beveren. Zoals? “De springkastelen deze zomer vond ik heel leuk. Ook de kermis! En de ijspiste wil ik niet missen”, somt Kitani op.

Verrassing voor oma en opa
Mama Isabelle bekijkt de foto met een warme blik. “Ik vind dat ze er heel mooi op staan. De keuze van Boco was perfect. Ja, ik ben best wel fier op mijn kinderen.” Ongetwijfeld zullen ook oma en opa Inghels het super vinden dat hun kleinkinderen momenteel de
show stelen in Beveren. Maar dat weten ze nu nog niet, want ze zijn op reis. Maar er wacht hen een aangename verrassing. “We hebben al een affiche klaar voor als ze thuiskomen. De poster krijgt gegarandeerd een ereplaatsje in hun huis”, lacht mama/dochter Isabelle.

Kitami, Sem en Liene werden gekleed door Boco in de Vrasenestraat 22.

Auteur:
Koen De Wanckel
Terug naar overzicht >
Leden Privacy Beleid