“Ja graag!”, luidde het antwoord van Rebecca Blaauw

i.s.m. : – Dameskleding : Xtra Leuk, Vrasenestraat 55
– Herenkleding : Andrews Men’s Fashion, Warande
– Make-up: Parfumerie Arlette, Vrasenestraat 32
– Opname locatie : Gemeentehuis

“Ja graag!”, luidde het antwoord van Rebecca Blaauw toen ze werd gevraagd als covermodel voor het Lente Shopping Weekend. Ook haar man Ronald Blaauw zag het best zitten om mee centraal te staan in een fotoshoot.

Rebecca flaneerde al over de catwalk tijdens het vorige Shopping Weekend in het Grootste Winkeldorp. Dat viel haar heel goed mee. Ingrid Mahu van Xtra Leuk in de Vrasenestraat vond het super dat haar goede vriendin en klant mee promo wilde voeren. Niet alleen voor het Shopping Weekend, maar ook voor haar zaak voor dames met een maatje meer.

“Er zijn wel meer winkels met een aanbod voor dames met een maatje meer, maar het blijft er beperkt, waardoor je het risico loopt achteraf iemand tegen te komen die net hetzelfde draagt”, zegt Rebecca. “Dat is bij Ingrid niet het geval. Hier vind ik een uitgebreid gamma, van casual tot mooi aangekleed, en van budgetvriendelijk tot en met iets duurder. Het zijn winkels zoals Xtra Leuk die in winkelcentra het verschil maken”, vindt Rebecca.

Ronald werd aangekleed door Andrews Men’s Fashion en voelde zich daar eveneens kiplekker bij.
“Een mooie winkel,daar moet ik zeker nog eens terug naartoe. Het goede gevoel dat je in Beveren krijgt, zet aan om terug te keren. We hebben hier nog veel te ontdekken, heb ik al gemerkt.”

Het echtpaar Blaauw blijkt trouwens een uitstekende ambassadeur voor Beveren, dit keer van buiten de gemeente grenzen. Rebecca en Ronald wonen in het Nederlandse Terneuzen. “We ontdekten Beveren dankzij Xtra Leuk”, vertelt Rebecca. “Maar er valt hier veel meer te beleven. Er hangt hier een heel andere,veel aangenamere sfeer dan in de shoppingcentra of grote steden. De handelaars zijn ook meer collega’s dan concurrenten. Stel je voor: we hebben het hier al meegemaakt dat een winkelier die ons niet kon helpen, ons spontaan doorverwees naar een collega. Het is hier echt wel ‘aangenaam winkelen’.”

Rebecca vindt ook de nieuwe aanpak van de komende modepromenade tijdens het Lente Shopping Weekend een goede zaak (lees meer blz. 12-13) . “Het hele traject van de rode loper door de Vrasenestraat, Warande en Grote Markt afleggen, was echt wel een sportieve prestatie. Drie kortere catwalks vind ik beter. Het laat ons ook wat meer ademruimte tussendoor”, oordeelt ze.
Rebecca en Ronald genoten van de fotoschoot, waarvoor ze ook werden voorbereid door Parfumerie-Instituut Arlette. Ze werden zich pas na de fotoshoot volledig bewust van de impact van hun ‘escapade’. “Gaan we nu echt overal op posters in de winkels verschijnen? Nou, daar waren we niet meteen op voorbereid. Dan zullen we zeker eens moeten komen kijken. Het is ook een reden om extra promotie te voeren in Terneuzen om in Beveren te komen winkelen”, klinkt het.

Auteur:
Koen De Wanckel
Terug naar overzicht >
Leden Privacy Beleid