Blogster Diana Dekker ontmoet De Bever !

http://jaantje72.blogspot.be/2016/09/herfst-shopping-weekend-in-beveren-het.html
Het grootste winkeldorp van Vlaanderen, dat beweert Beveren te zijn en dat willen wij, fanatieke shoppers, natuurlijk wel met eigen ogen zien en beleven!

En we vielen met ons neus in de boter want dit weekend was het ook nog een Herfst shopping weekend (gelukkig niet met bijpassend herfstweer!).

We verbleven in Hotel van der Valk Beveren. We werden vriendelijk ontvangen bij de receptie en kregen een Superior-plus hotelkamer. Wat een pracht van een kamer en een heerlijk bed!! Badkamer met bad en aparte douche. Koffie- en theefaciliteiten op de kamer, wat wil een mens nog meer!

Hotel heeft ook welles (betaald) en gratis zwembad en fitness, helaas hebben wij hier deze keer geen gebruik van gemaakt, dus moeten we zeker nog eens terugkomen!

Na een heerlijke nachtrust mogen wij ons begeven naar het ontbijt. Teveel om op te noemen, je kunt je eigen eitje bakken, je eigen sinaasappels persen. Ze hebben verschillende soorten worst en kaas, verschillende bolletjes en vreselijk lekkere zoete broodjes.

We hebben heerlijk buiten genoten van ons champagne ontbijt, wat een verwennerij. Onze dag kon nu al niet meer stuk!

Na het ontbijt was het tijd voor een stevige wandeling. Vanaf Hotel Beveren is het op ons tempo zo ongeveer een klein half uurtje lopen naar het centrum, geen straf met het weer van vandaag!

In het centrum viel het ons op dat het zo ontzettend gezellig was, alle straatjes zijn even gezellig, leuke winkeltjes en vandaag lag er door het hele centrum een rode loper (misschien speciaal voor ons ;-)).

Dat is natuurlijk voor het Herfst shoppingweekend. We gingen meteen op zoek naar de mooiste etalage die we konden vinden in dit thema en die vonden we!

Prachtig versierd en mooi passend bij het thema, complimenten aan Ma Copine!!

De hele dag modeshows en dansoptredens super gezellig!!

Een stel modellen kon ik niet laten schieten, want dat waren echt supermodellen in de dop en hoe Belgisch wil je het hebben ;-). Goed gedaan meiden!!

We mochten ook nog genieten van een dansoptreden, de meiden dansten zo vol vuur dat de rode loper het bijna begaf, maar leuk om te zien!!

Na onze aankoop in de H&M kregen we van de supervriendelijke verkoopster muntjes om een glaasje wijn of sap te halen bij een kraampje. Bij iedere aankoop bij deelnemende winkels kreeg men een muntje, leuk idee!!

Na ons dagje Beveren komen wij wel tot de conclusie dat Beveren niet alleen het grootste, maar zeker ook het gezelligste winkeldorp is van Vlaanderen!! Leuke winkels, gezellige mensen.

Beveren kun je ook heel goed combineren met een dagje Antwerpen. Dus plan je verblijf bij hotel Beveren, ga lekker flaneren en shoppen door de straten van Beveren, lunch bij Jules Verne en ga de volgende dag gezellig een dagje Antwerpen, want Beveren is echt wel een bezoekje waard! En je kunt in de Warande parkeren voor een euro per uur en als je een aankoop doet, krijg je een euro terug, dat is dus geen geld om te parkeren en dat is in sommige plaatsen wel anders!

Beveren wij hebben genoten, wat een superweekend met prachtweer (het had eigenlijk Super nazomer Shopping weekend moeten heten ;-)).

Tot gauw weer!!

Diane Dekker

Auteur:
Diane Dekker
Terug naar overzicht >
Leden Privacy Beleid