Oude Zandstraat 74
Nieuw sinds juni 2017

GreenHouse is een zaak die voor iedereen huishoudhulp aanbiedt. Meer dan 30.000 Vlaamse gezinnen doen beroep op de dienstverlening en meer dan 3.400 mannen en vrouwen zijn bij GreenHouse tewerkgesteld. De bestendige groei bracht deze poetshulponderneming ook naar Beveren nadat in de Wase regio ook reeds in Sint-Niklaas en Lokeren een GreenHouse werd opgericht.
Toen in 2003 de eerste dienstenchequeondernemingen werden erkend  werd GreenHouse dank zij jarenlange ervaring in de thuiszorg, meteen geselecteerd. Door die dienstencheques genieten honderdduizenden gezinnen van betaalbare hulp in het huishouden. Bedrijfsleider Philip Nichelson:”Bij ons worden geen extra kosten aangerekend. Bij ons moet je geen afspraak maken als je op het kantoor wil langskomen. Ondertussen is GreenHouse uitgegroeid tot de beste dienstenchequesonderneming van Vlaanderen.”
Vanuit Beveren wordt poetshulp aangeboden in Groot-Beveren, Zwijndrecht, Linkeroever, Kruibeke en Bazel. In de Oude Zandstraat 64, kent de verantwoordelijke Hilde Schellens, voor alles en iedereen een oplossing!

Auteur:
Hilde Schellens
Terug naar overzicht >
Leden Privacy Beleid