“Er is voor elk wat wils in het winkeldorp”

i.s.m. Kleding Nicky: Viruz, Vrasenestraat 23
Kleding Glenn: Suy Mode, Vrasenestraat 41
Kleding Vince: Bambini, Vrasenestraat 31

Deze keer staat Nicky Boeye met haar gezin op de cover van het Beveren Magazine. Nicky is afkomstig uit Haasdonk en woont momenteel in Melsele. Zowel voor haarzelf, haar man Glenn Vanhaecht als de kleine Vince (3) was het de eerste keer dat ze deelnamen aan een fotoshoot.

“Ik heb ons gezinnetje voor de shoot ingeschreven, omdat ik dat graag eens wilde meemaken”, vertelt Nicky. “Een maand later werd ik al gecontacteerd om samen met mijn gezin model te staan voor een covershoot. Met een fotoshoot had ik nog geen ervaring, maar ik heb wel al enkele acteeropdrachten achter de rug. Zo was ik een tijdje geleden nog te zien in de televisiesoap ‘Thuis’. Mijn man zag de fotoshoot gelukkig ook meteen zitten. Het is niet iets wat je elke dag doet en net daarom vonden we het zo spannend.”

Voor de shoot mochten Nicky, Glenn en Vince in enkele Beverse handelszaken een mooie outfit kiezen. “Mijn kleren komen van Viruz, een winkel waar ik wel vaker shop”, gaat Nicky verder. “Suy Mode zorgde voor Glenns outfit en Vince kreeg leuke kleertjes van Bambini. Daar vond ook de shoot plaats.”

De fotoshoot zelf verliep vlekkeloos. “De sfeer zat meteen goed en we werden prima begeleid”, zegt Nicky. “Zowel door de uitbaters van Bambini als door de mensen van marketingbureau commefort, die voor de foto’s zorgden. Ook Glenn vond het leuk en zelfs Vince heeft zich prima vermaakt. We wisten niet goed wat we konden verwachten met een driejarige, maar gelukkig was er voor alles gezorgd. Vince kon op een speelgoedauto rijden en er was ook een ballon om hem af te leiden. Die zorgde voor een mooi effect op de foto’s en ik hoop dat iedereen dat ook vindt. Ik was echt onder de indruk van het resultaat. Het was een ervaring om niet te vergeten en ik zou het zo opnieuw doen.”

Nicky is vaak te spotten in het Winkeldorp, want bijna dagelijks loopt ze er even rond. “Ik werk hier vlakbij als schoonheidsspecialiste en bijna elke middag passeer ik langs de etalages van de winkels in het centrum”, aldus Nicky. “Ik vind het geweldig dat hier ook ketens te vinden zijn, zoals H&M en JBC. Je moet er niet voor naar grote winkelsteden zoals Antwerpen of naar een groot shopping center, ze liggen gewoon vlakbij. Ik vind het ook gemakkelijk dat ik online kan kijken of er leuke items in de collectie zitten en dan ga ik in de winkel zelf de kleren passen. Er is voor elk wat wils in het winkeldorp: ook kleinere kledingwinkels, winkels om cadeautjes te kopen en een grote supermarkt.”

De speciale koopzondagen die regelmatig georganiseerd worden, vindt Nicky ook een grote troef.

“Bij alle shopping weekends hangt er een geweldige sfeer in het Winkeldorp”, gaat Nicky verder. “Het biedt echt wel een meerwaarde voor ons winkelcentrum, want dan is er van alles te doen. Ik ga er altijd naartoe, want vaak krijg je tijdens zo’n shopping weekend of op een koopzondag ook een extraatje. Daarnaast zijn er nog tal van andere leuke evenementen in onze gemeente, met als hoogtepunt natuurlijk de Beverse Feesten.”

Als Nicky niet in het Winkeldorp rondloopt, is ze wel ergens anders in de gemeente te vinden. “Ik ga regelmatig joggen aan kasteel Cortewalle”, vertelt ze nog. “Dat is echt een prachtige locatie. Zeker als het mooi weer is, loop ik daar graag rond. Ik zou niet willen verhuizen naar een andere stad of gemeente, want Beveren heeft alles wat ik wil, en ik ken de streek echt op mijn duimpje. Het is hier gezellig, iedereen is vriendelijk en ook mijn familie woont hier. Het Beverse uitgaansleven is ook niet mis, want ik heb mijn man Glenn leren kennen in cafe Tipiek. Ik heb mijn hart dus verloren in en aan deze gemeente en zal hier altijd blijven.”

  

Auteur:
Sarah De Beuckelaer
Terug naar overzicht >
Leden Privacy Beleid