Eline Felix (27), een pittige dame met een groot hart voor Beveren, zo blijkt.

i.s.m. : – Kleding: Plusss, Vrasenestraat
– Make-up: Parfumerie Arlette, make up by Jane Iredale
– Zomerhoedje: Veritas

Vertel: wat sprak je aan om fotomodel te worden?
Ik zag in het magazine van Aangenaam Winkelen de oproep om je kandidaat te stellen als model. Het interesseerde me wel aan want ik heb ervaring. Puur amateuristisch wel. Het is een hobby van me om met een fotograaf met eigen kledij fotosessies te doen. Tijdens uitstapjes naar een stad als Brugge bijvoorbeeld. Ik had me ook aan zoiets verwacht bij de sessie voor de campagne naar aanleiding van de Tropische Start. Maar het werd heel andere ervaring.

Wat was er zo anders?
Ik had me verwacht aan een opnames in het straatbeeld, ergens op een bankje of zo. Maar het werd een studio-opname. Ik vond het eerst moeilijker dan ‘in het veld’. Maar het waren allemaal leuke, jonge mensen die me begeleidden. Ze gaven me al snel een gerust gevoel.

Hoe verliep je fotosessie?
Het begon allemaal om 9 uur met een schminkbeurt in Schoonheidsinstituut Arlette in de Vrasenestraat. Mijn outfit komt van Pluss in de Vrasenestraat. Ik kon een leuk kleedje aantrekken. De bijpassende schoenen koos ikzelf. Want mijn mama en ik werken bij Schoenen David in de Vrasenestraat. En centrummanager Stefaan Provost zorgde voor een bijpassend leuk hoedje uit Veritas in de Warande. Ik hou er een heel goed gevoel aan over.

Dus ze mogen je nog eens vragen?
Absoluut. Ik heb het ook aan de fotograaf gezegd: als ze nog eens iemand zoeken voor een andere opdracht: graag! Dat geldt ook voor andere fotografen die een model nodig hebben.

Wat zijn je favoriete shopadresjes in Beveren?
Die heb ik niet echt. Doordat ik samen met mijn mama werk in Schoenen David gaan we tijdens de middagpauze zelf regelmatig op verkenning. Dus ik ken het aanbod in Beveren centrum heel goed. Ik shop in functie van wat ik nodig heb in verschillende winkels. Wanneer ik ergens iets zie dat ik mooi vind, dan koop ik het. Ik beperk me dus niet tot een paar vaste stekken. De laatste keer dat ik me liet gaan, was in Viruz. Maar ik ben evengoed een fan van de Kringwinkel.

Is Beveren veranderd in vergelijking met pakweg tien jaar geleden?
Zeker. Er valt veel meer te beleven dan vroeger. Er is ook meer interactie dan vroeger tussen handelaars en bevolking. Ik doe wel eens mee aan wedstrijden van handelaars. Het magazine van Aangenaam Winkelen neem ik tegenwoordig ook altijd grondig door.

Welk evenement in Beveren zou je voor geen geld willen missen?
De Beverse Feesten! De afsluitfuif aan Tervesten blijft een topper waar ik altijd probeer bij te zijn. Ook de avondmarkt blijft een klassieker. Traditie tijdens de Beverse Feesten is voor mij ook: een kriek drinken in ‘De Hel’.

Klassieke vraag in dit interview: ben je voorbereid op het BB-schap, de Beroemde Beverenaar?
Ik weet niet precies waar mijn foto’s overal zullen verschijnen. Maar ik kijk er naar uit. Ik ben blij dat ik iets mooi kan terugdoen voor mijn geliefde Beveren. Ik woon hier echt wel graag. Ik heb trouwens net een huis gekocht in de Onze-Lieve-Vrouwstraat. Na zes jaar relatie met mijn vriend Glenn gaan we nu samen wonen. Ik kijk er naar uit!

Auteur:
Koen De Wanckel
Terug naar overzicht >
Leden Privacy Beleid