“Eender waar ik woon, ik kom altijd terug naar het Winkeldorp”

i.s.m. Mia’s Kofifiehuis, Grote Markt 19

Tatum Van Goethem en haar man Bram Maes prijken op de Valentijnsflyer van het Winkeldorp. Het koppel had nog geen ervaring met model staan voor een fotoshoot, maar het resultaat mag er zeker zijn.
“Op zaterdag werk ik in cafe De Mops in Melsele en een collega vertelde me dat ze nog een koppel zochten voor de Valentijnshoot”, zegt Tatum. “Na even nadenken heb ik ons opgegeven, al wist ik echt niet wat te verwachten. We moesten ons kleden zoals we op date zouden gaan. De fotoshoot werd heel goed begeleid, maar in het begin was het wel een beetje onwennig. Gelukkig kunnen Bram en ik samen goed lachen en onnozel doen, dus dat was snel opgelost. Uiteindelijk waren alle foto’s in een halfuurtje al gemaakt en ik ben enorm blij met het resultaat.”
De shoot zelf vond plaats in koffiebar Mia’s aan de Grote Markt. “Ik kende Mia’s nog niet, maar het is een heel gezellige locatie”, gaat Tatum verder. “Zeker een aanrader om eens iets te gaan drinken.”
Momenteel woont het koppel in Nieuwkerken, maar Tatums roots liggen in Beveren. “Mijn thuis bevindt zich in Melsele en mijn hele jeugd heb ik in Beveren doorgebracht”, aldus Tatum. “Ik ben er altijd naar school geweest en was bijna dagelijks in het Winkeldorp te vinden. Nu kom ik er nog vaak, al woon ik niet meer in Beveren zelf.

Wanneer ik op zaterdag niet werk, loop ik wel eens langs de winkels in het centrum. Vooral in ketens zoals H&M, Hema en Kruidvat kom ik graag. Maar voor kleinere kledingwinkels ben je hier ook aan het goede adres. Zo is er de nieuwe Bens Boutique, waar iedereen wel een hippe outfit vindt. Daarnaast heb je ook fijne zaken om iets te eten en te drinken, zoals café Plato. Sporten kun je hier ook prima. Mij kun je al eens in het zwembad of op de Finse piste tegenkomen.”
Toch zijn er nog enkele zaken die het Winkeldorp volgens Tatum nog aantrekkelijker kunnen maken. “Sommige winkels komen en gaan”, legt ze uit. “Zo vond ik het leuk dat hier een Vero Moda was, maar die is nu jammer genoeg al even weg. Voor andere grote winkels, zoals Zara, zal ik nog naar elders moeten trekken. Daarnaast vind ik dat er toffe cafés voor de jeugd mogen bijkomen. Nu is het hier vaak wat te rustig. Maar natuurlijk is het altijd sfeervol en gezellig in Beveren, daarom loop ik hier zo graag rond.”

Ook op evenementen in de gemeente zijn Tatum en Bram vaak te vinden. “De Beverse Feesten zijn natuurlijk de grootste publiekstrekker, maar daarnaast valt er nog van alles te beleven”, aldus Tatum. “Het Foodtruckfestival vind ik een grote aanwinst en tijdens de speciale shopping weekends hangt er altijd een leuke sfeer in de Warande, zeker wanneer er modeshows zijn. In de vakantie ga ik ook graag naar de wekelijkse markt.

Ons trouwfeest hebben we trouwens in Hotel Beveren gehouden. Ik was ook graag aan kasteel Cortewalle getrouwd, maar dat mag jammer genoeg niet als je niet in de gemeente woont. Het zou kunnen dat we later nog terug in Beveren komen wonen, maar nu weten we nog niet waar we zullen terechtkomen. Eigenlijk maakt het niet zo veel uit waar ik woon, ik zal altijd wel in de gemeente en het Winkeldorp te vinden zijn.”

Auteur:
Sarah De Beuckelaer
Terug naar overzicht >
Leden Privacy Beleid