Eden (2) jaagt bezoekers van Winkeldorp met plezier schrik aan !

i.s.m. Kleding: JBC, Warande

Het covermodel voor deze Halloweenspecial is de tweejarige Eden Bosman, die samen met zijn papa Jonathan, mama Shani en broertje Thorgan (zes maanden) in Kallo woont. Jonathan kreeg de vraag om van Eden het gezicht van Halloween in het Winkeldorp te maken en daar moest hij niet lang over nadenken.
“Het is niet de eerste keer dat er foto’s van Eden werden genomen, want hij en zijn broertje Thorgan zijn genoemd naar de voetballende broers Hazard”, vertelt papa Jonathan. “Tijdens het afgelopen WK zijn ze daarom al in enkele media verschenen. Eden heeft soms wel moeite met stilzitten, dus een gemakkelijke opdracht was het niet.”

Eden mocht een outfit aantrekken van JBC en op zijn gezichtje werd griezelige make-up aangebracht. De fotoshoot zelf verliep goed. “Al hebben we wat zot moeten doen om hem af te leiden”, lacht papa Jonathan. “De fotograaf was gelukkig heel professioneel en na een tijdje lukte het goed om foto’s te nemen. We hebben al enkele beelden kunnen zien en we vinden het resultaat prachtig.”

Het gezin Bosman woont niet in het centrum van Beveren zelf, maar toch is het heel vaak in het Winkeldorp te vinden. “We gaan vaak met Eden en Thorgan op bezoek bij de grootouders, die wel in de dorpskern wonen”, gaat Jonathan verder. “En we shoppen altijd in het Winkeldorp. Online bestellen is niets voor ons.  Voor kleren stappen we bijvoorbeeld naar H&M, onze schoenen komen van bij Torfs en in andere winkels zoals Zeeman en Kruidvat springen we af en toe ook wel eens binnen. Dat de winkelstraten autovrij zijn, zorgt ervoor dat het ideaal is om met de kinderen rond te slenteren. Vroeger gingen Shani en ik ook vaak uit eten, maar met kinderen is dat iets moeilijker. Eden zit niet graag stil op restaurant en we droppen onze kindjes niet graag bij iemand anders. Waar we wel graag naartoe gaan met het hele gezin is de hamburgerzaak Ons Hongerke in Gaanderij De Bever.”

Vooral wanneer er evenementen plaatsvinden in het Winkeldorp en het centrum, is het gezin zeker in Beveren te vinden. “De kerstmarkt vormt echt een aanrader en bij de Beverse Feesten zijn we ook steevast van de partij”, aldus Jonathan. “Het is ook leuk als er evenementen lopen in het Winkeldorp, want vaak heb je dan extra animatie voor kinderen. De kinderboerderij bijvoorbeeld was een schot in de roos.”

Toch kan het Winkeldorp volgens Jonathan nog enkele aanvullingen gebruiken. “Een uitgebreide multimediazaak zou volgens mij zeker volk lokken”, zegt hij. “Als ik nu een bepaalde cd of laptop wil aanschaffen, moet ik vaak nog naar elders rijden. Al blijven we wel zo veel mogelijk naar het Winkeldorp komen om de lokale handelaars te steunen. We zien dat er door het online shoppen winkels verdwijnen, maar in Beveren blijven ze zich inzetten om stand te houden. We denken er trouwens aan om op termijn meer in het centrum van Beveren te komen wonen, want dan stap je al sneller eens buiten. Nu gaan we ook zeer graag naar het centrum, maar met kindjes vraagt dat net iets meer voorbereiding.  In ieder geval is Beveren een gemeente die ons nauw aan het hart ligt en willen we hier zeker nog veel tijd spenderen met ons gezinnetje.”

        

Auteur:
Sarah De Beuckelaer
Terug naar overzicht >
Leden Privacy Beleid