Vrasenestraat 15
Vernieuwd sinds juni 2017

Karine maakt met speciaalzaak DE PLANTAGE een sudderende droom waar in Beveren.

Ze verkoopt talloze thee en infusies, alles wat met thee te maken heeft : theekannen, bekers, filters, naast de grote collectie thee en infusies staat er heel wat nieuws in de winkel.
Sinds juni heeft De Plantage een nieuwe basis. De vorige winkel op de hoek van de Grote Markt is verleden tijd door afbraak van het gebouw.
De beslissing werd vorig jaar snel genomen om de zaak verder te zetten en tegelijkertijd  uit te breiden. Dochter Madeline staat nu naast Karine in de zaak en beiden zijn vol enthousiasme om de zaak nieuwe dimensies te geven.
Alles gaat verder maar enkel veel uitgebreider, Karine heeft als theesommelier een grote  collectie thee en infusies die met zorg en kennis zijn uitgekozen, heerlijke  koffie en zoetigheden, een unieke collectie aan wijn, gin, whisky, bubbels, een  assortiment van de betere sigaren, prachtige collectie aan geurkaarsen  en weldra een uniek assortiment van geschenken voor oa   ‘Pas gehuwden’  Mr & Mrs etc, geschenkjes voor allen.
Samen met dochter Madeline en echtgenoot Bernard verzorgen wij ook theedegustaties  en traditionele  Afternoon Tea. Dit jaar bestaat De Plantage 10 jaar !

Onze job is onze passie !

Auteur:
Karine en Madeline
Terug naar overzicht >
Leden Privacy Beleid