Ons covermodel Mandy Van Vossel vertelt ….

i.s.m. – Kapsalon: Hair Masters, Yzerhand 24
– Make-up: Parfumerie Sublim, Warande

Mandy Van Vossel (27) promoot als covermodel onze Tropische Braderij. Zeg haar vooral wat je van het resultaat vindt als je haar tegenkomt. “Ik kijk uit naar de reacties. Eerlijk gezegd: er mooi uitzien, is goed voor je zelfvertrouwen.”

Was de fotoshoot voor de Tropische Braderij je eerste ervaring als model?
Ja en neen. Ik poseerde al een paar keer voor de lens van vrienden die fotografie studeren. Dat leverde mooie foto’s op, maar die bleven in eerste instantie voor mezelf. Maar vrouwen hebben nu eenmaal dromen. Zo wilde ik altijd al graag eens in een blad van een modezaak als H&M of zo staan. Dan gebeurt er nog eens iets met die foto’s. Toen ik de oproep van Winkeldorp Beveren zag, twijfelde ik geen moment: dit was mijn kans! Ik was heel blij toen ik een ‘oké’ kreeg. De fotosessie verliep helemaal anders dan wat ik al had meegemaakt. Het ging er heel professioneel aan toe.

Had je zelf inspraak over je outfit en hoe je in beeld werd gebracht?
Zeno is een heel karakteristieke kledingzaak. Ik vreesde even dat ik dingen zou moeten dragen die ik zelf niet helemaal zag zitten. Maar ik werd meteen gerustgesteld. Het werd een boeiende zoektocht. En die is zo goed meegevallen dat ik na de fotoshoot zelfs een stuk heb aangekocht. En me ook nog iets anders, los van de fotoshoot, heb aangeschaft.

Een nieuw favoriet adresje dus. Waar kunnen we ‘shopping Mandy’ nog aantreffen?
Ik snuister graag rond in heel verschillende winkels. Viruz in de Vrasenestraat sla ik daarbij nooit over. Ook Pluss vind ik heel oké. De Warande heeft eveneens veel te bieden. Ik heb trouwens zelf nog tijdens laatavondopeningen in Shoeby Fashion gewerkt.

En waar ga je stappen in Beveren?
Het cultuurcafé in Ter Vesten vind ik heel gezellig. Je kunt er ook lekker eten. Dat geldt eveneens voor Papillon. Verder durf ik nog wel eens binnen te wippen in Togenblik. Een ijsje in Gela ti amo sla ik nooit af. Ik ga graag op stap met een groepje vriendinnen en met de leden van de band waarbij ik speel: Trapped in a Box.

Wat mis je in Beveren?
Ik vind het jammer dat Pimkie er niet meer is. Er zouden best wel wat meer kledingzaken mogen zijn met een iets gedurfder aanbod dan pakweg Esprit. Op culinair vlak denk ik dat een sfeervolle koffiebar het wel goed zou doen. En voor een zaak met gezonde voeding is er zeker ook plaats. Zoals iets waar je boekweitpannenkoeken kunt eten. Dan zondig je nog wel steeds een beetje, maar dan tenminste op een gezonde manier. (lacht)

Welke evenementen in Beveren mag niemand overslaan?
De Beverse Feesten uiteraard, zeker wanneer wij daar met Trapped in a Box optreden (lacht). Fiesta Europa op de Grote Markt vind ik ook elke keer tof. En de Tropische Braderij is absoluut een aanrader, vooral als het mooi weer is. Het is telkens weer een leuk begin van de zomervakantie, met ook heel wat straattheater. Een grote avondmarkt zoals vroeger mis ik wel een beetje. Die strekte zich uit tot in de Glazenleeuwstraat. Ik kwam toen altijd veel bekend volk tegen.

Ben je klaar voor de reacties van de fans nu je een Bekende Beverse bent geworden?
Ik geef toe: ik kijk er wel wat naar uit. Ik nam een selfie in het pashokje en heb me moeten inhouden om die niet meteen op Facebook te gooien. Uiteindelijk heb ik het toch nog wat geheim gehouden. Ik ben vooral benieuwd naar de reacties op mijn look. Ik zie er helemaal anders uit dan mensen van mij gewoon zijn. Mijn kapsel onderging een extreme make-over. De schminksessie werd heel professioneel aangepakt, heel wat anders dan toen ik voor de fotografiestudenten alles zelf deed. Ik heb van deze ervaring genoten. Eerlijk gezegd: er mooi uitzien, is goed voor je zelfvertrouwen. Aan al wie nog een model zoekt voor een professionele fotoshoot: I’m your woman!

Mandy werd gekleed door Dameskleding Zeno, Warande 19. Parfumerie Sublim in Warande 2 verzorgde de make-up.
Het kapsel bedacht en realiseerde Kapsalon Hair Masters, Yzerhand 24.

Auteur:
Koen De Wanckel
Terug naar overzicht >
Leden Privacy Beleid