Ons covermodel Lieselot Braem vertelt ….

Een vernieuwd magazine, een frisse look. En daar hoort ook een dito covermodel bij. Zoals overal in dit gerestylede Beveren Magazine trekken we daarbij voluit de Beverse kaart want Lieselot Braem (27) is geen klassieke covergirl. Ze is een geboren en getogen Beverse, voor wie het Grootste Winkeldorp amper nog geheimen heeft.
Lieselot liep school in de Sint-Maartencampus. En ook het uitgaansleven in Beveren ging niet aan haar voorbij. “Ik kwam vaak in de Beverse Blauwe en in Den Awa aan de Grote Markt. Maar die twee zaken behoren intussen al tot het verleden.” Nu is Lieselot kleuterleidster van opleiding. En mama van Robbe (1,5). Groot nieuws dat meteen ook heel Beveren mag weten: er is een tweede spruit op komst!

Wat vond je ervan om als covergirl te figureren in een fotoshoot?
Ervaring als fotomodel had ik niet. Toch twijfelde ik geen moment toen de vraag me werd gesteld. De fotoshoot vond plaats in het gebouw van het Beverse marketingbureau commefort aan de GroteMarkt. Stress had ik niet. Mijn zoontje was er ook bij.

Ben je klaar om voortaan door het leven te gaan als een BB, een Bekende Beverenaar?
Het magazine van Aangenaam Winkelen komt immers in duizenden brievenbussen in het Grootste Winkeldorp en zelfs daarbuiten terecht. Ik heb geen flauw idee wat het effect daarvan zal zijn, maar ik geef toe dat ik wel benieuwd ben naar de reacties. Veel mensen zullen me herkennen. Ik denk dat ze het wel leuk zullen vinden dat er dit keer duidelijk iemand uit Beveren op de cover van het magazine staat.

Verwacht je na deze eerste shoot die meteen een coverfoto opleverde nog andere opdrachten als fotomodel?
Ik zou het gerust nog wel eens willen doen. Ik kan het iedereen alleen maar aanraden als ervaring. Maar echt ambitie in die zin heb ik niet.

Van ons covermodel willen we wel eens weten wat haar favoriete spots in het Grootste Winkeldorp zijn?
Ik flaneer wel eens door de Vrasenestraat en de Warande. In H&M kom ik graag. Ook bij Hema en Kruidvat loop ik geregeld binnen. Op culinair vlak vind ik Grand Café Jules Verne een fijn adresje. Zeker op dinsdag marktdag wip ik daar binnen.

Zijn er ook dingen die je mist in het centrum van Beveren?
Meer kindvriendelijke horeca. Ik ken niet meteen een restaurant of café waar je gemakkelijk met kindjes terechtkunt. Ik moet mijn zoontje altijd op mijn schoot houden, maar dan kan hij niet spelen. Meer ruimte voor kleine kinderen zou wel handig zijn voor jonge ouders op stap.

Hoe zou jij als kersverse ambassadrice Beveren en het Grootste Winkeldorp promoten? Wat mag je hier niet missen?
De Beverse Feesten in augustus. Die vind ik heel leuk. En ook de Tropische Braderie in juni en de kermissen. Al die evenementen zorgen bij mij telkens weer voor vakantiesfeer.

Auteur:
Koen De Wanckel
Terug naar overzicht >
Leden Privacy Beleid