Ons covergezin Braem vertelt ….

i.s.m. – Kapsalon: Kniphuis Indra, Gaanderij De Bever
– Kleding: Dame : Pjure, Oude Zandstraat 74
Heer : Suy Mode, Vrasenestraat 41
Kinderen : Bambini, Vrasenestraat 31

Op de cover van dit Beveren Magazine pronken deze keer Bevernaars Stephanie De Maeyer en Wim Braem met hun kinderen Stan (3) en Lauran (6). Onze fotograaf liep in hun kielzog mee door het Grootste Winkeldorp. Stephanie Braem pikte de oproep om als covermodel voor het Beveren Magazine te figureren op via Facebook.

“Ik wilde dit wel graag eens meemaken, ja. Zo eens uit je comfortzone treden, eens iets helemaal andersdoen: dat zag ik wel zitten.” Manlief Wim De Mayer overtuigen, vormde geen probleem. Ook Stan en Lauran werden bij het avontuur betrokken.
Alle vier werden ze gekapt door Kniphuis Indra uit Gaanderij De Bever. Wim werd in een outfit gehesen door Suy Mode in de Vrasestraat. Stephanie werd aangekleed door Pjure in de Oude Zandstraat. “Ik kon kiezen uit een ensemble met een rok, een kleedje of een broek. Het werd een rok, maar een toch al iets meer winterse outfit.” De kids werden door Bambini in de Vrasenstraat in een leuk ensemble gestopt. “Ik stuurde vooraf foto’s door. Bambini en Pjure hebben ook overlegd om hun keuze op elkaar af te stemmen. De kids zijn al helemaal klaar voor ‘terug naar naar school’.”

Shoppen in Beveren staat regelmatig op de weekendagenda van het gezin.
“We nemen steeds de kindjes mee. In de zomer komen daar steevast ook terrasjes aan te pas. ”Stephanie en Wim zijn best tevreden over het winkelaanbod in Beveren.“ Het is al vaker gebeurd dat we in Antwerpen gingen shoppen, maar daar niet meteen onze goesting vonden. En toen we in Beveren rondkeken, lukte het wel. Sinds de komst van de Warande is Beveren veel hipper geworden. De nieuwe winkelwandelstraat heeft ook een positieve invloed gehad op de andere winkelstraten”, vindt Stephanie.

Vader Wim heeft nog twee tips.
“Tijdens de weekends zou wat meer animatie voor de kinderen welkom zijn. Dat moet niet veel zijn. Een springkasteel bijvoorbeeld. Dat zou het buiten wachten van de papa’s met de kinderen, als mama binnen iets langer wegblijft dan verwacht, veel aangenamer maken. En een filiaal van Media Markt zou toch ook wel heel erg geapprecieerd worden”, merkt hij op.

Als geboren en getogen Bevernaars stellen Stephanie en Wim met genoegen vast dat er in hun gemeente steeds meer te beleven valt.
“Vroeger had je alleen de Tropische Braderie en de Beverse Feesten. Vandaag heb je veel nieuwe leuke initiatieven zoals de Shopping Weekends, de Europese feestmarkt Fiesta Europa en recent ook het Food Truck Festival. Heel plezierig voor jonge gezinnen is dat daarbij ook steeds aan de kinderen wordt gedacht. Dat maakt het voor de mama’s en de papa’s extra aantrekkelijk.”

Na een wat aarzelende start krijgen ook Stan en Lauran de smaak van het defi leren goed te pakken. De sessie eindigt op de trappen van het gemeentehuis. Waarna de kids eindelijk de verdiende beloning krijgen waar ze de hele namiddag al naar uitkeken: een worstenbroodje bij Panos!

Het gezin werd gekleed door Dameskleding Pjure. Oude Zandstraat 74, Kleding Suy Mode, Vrasenestraat 41 en Bambini, Vrasenestraat 31. Het gezin werd geknipt door Kniphuis Indra, Gaanderij De Bever.

Auteur:
Koen De Wanckel
Terug naar overzicht >
Leden Privacy Beleid