“Beveren is top, ik kan me geen beter winkeldorp wensen””

i.s.m. : – Kleding: Viruz, Vrasenestraat
– Make-up: Parfumerie Paris XL

Kelly Reyns (29), geboren en getogen in Beveren, twijfelde niet lang toen ze de kans kreeg om deel te nemen aan de fotoshoot van het Winkeldorp. “Ik had al wat ervaring met fotoshoots. De jongste jaren was ik wat bijgekomen en daarom  gestopt met shoots. Maar sinds vorig jaar ben ik een pak vermagerd en dus weer  trots op mijn lichaam. Het is altijd leuk om mooie kleren aan te doen en eens geschminkt te worden. Daarom meldde ik me hiervoor aan.”

De maquillage werd verzorgd door Ici Paris XL in de Warande en de kledij komt uit Kelly’s favoriete winkel Viruz in de Vrasenestraat.“Bij Viruz vind je altijd wel iets om te dragen. Zeker nu ik fel vermagerd ben, heb ik veel nieuwe kleren nodig. In het Winkeldorp heb je echt wel veel keuze. Ik raad mensen van buiten Beveren altijd aan om hier te komen winkelen. Dan kunnen ze meteen ook eens langs Kasteel Cortewalle passeren. Dat vind ik echt een schitterende locatie.”

Ook om gezellig iets te eten of te drinken zijn er volgens Kelly veel leuke zaken in het centrum van Beveren. “Je kunt me vaak vinden in Huis Piers, want dat wordt uitgebaat door de ouders van mijn beste vriendin. En bij Jules Verne heb ik vroeger nog gewerkt, dus daar kom ik ook nog regelmatig. Mijn vriend heb ik dan weer leren kennen in café De Kruk, waar alle types van mensen thuis zijn. Ik kijk ook altijd uit naar de winterperiode, want dan opent de chalet aan de ijspiste. Elk jaar is er daar enorm veel sfeer en gezelligheid.”

Toch is er nog iets wat ontbreekt in Beveren, aldus Kelly.“Vroeger was er een Quick, maar nu zijn er geen grote fastfoodketens meer in het centrum. Ook al is Beveren een dorp, ik vind dat je het gemakkelijk kunt vergelijken met een stad als Antwerpen. Daar zijn zo’n fastfoodrestaurants overal terug te vinden. Al zou ik niet willen dat het iets wegneemt van de gezelligheid hier.”

Het grote aantal evenementen vindt Kelly de grootste troef van Beveren. “Er is altijd wel wat te doen hier: veel speciale weekends in het Winkeldorp en de Beverse Feesten, één van de hoogtepunten van het jaar. Mijn vriend en ik doen steeds mee aan de wedstrijd van het Strafste Café van Beveren, die garant staat voor veel plezier. Daarnaast zijn er nog tal van andere evenementen, zoals de fandag van Waasland-Beveren op de Grote Markt enkele weken geleden.”

Kelly is er dan ook rotsvast van overtuigd dat ze Beveren niet zal verlaten voor een andere gemeente of stad.“Ik heb hier altijd gewoond en ik kan me niet voorstellen dat ik zou verhuizen naar ergens anders. Mijn vriend en ik denken aan gezinsuitbreiding en dan zullen we zoeken naar een groter huis in Beveren. Ik begin binnenkort ook te dansen bij dansschool Castart om mijn gezonde levensstijl aan te houden. En we gaan hier vaak fietsen in de prachtige polders. Neen, ik zou echt niet weten waar het beter zou kunnen zijn.”

  

Auteur:
Koen De Wanckel
Terug naar overzicht >
Leden Privacy Beleid