“Beveren heeft alles voor mij. Al weet ik nog niet waar ik later terechtkom, het staat als een paal boven water dat ik regelmatig naar Beveren zal terugkeren”

Je bent jong en je wil wat. Voor de achttienjarige Oona De Bock uit Melsele was dat model zijn tijdens een fotoshoot voor het Beveren Magazine.

“Ik zag in een van de vorige edities van Beveren Magazine een oproep voor covermodellen”, steekt Oona van wal. “Al sinds ik zestien ben, heb ik af en toe model gestaan tijdens fotoshoots. Ik doe het enerzijds om mijn portfolio van fotografen uit te breiden, maar anderzijds vooral voor de fun. Daarom heb ik niet getwijfeld om me in te schrijven voor deze shoot en ik was dolblij toen ik geselecteerd bleek.”

Om zich volledig voor te bereiden op de shoot kreeg Oona hulp van enkele Beverse handelszaken. “Eerst mocht ik naar Ici Paris XL, waar ze mijn make-up verzorgden”, gaat Oona verder. “Ik vond het echt genieten om helemaal opgemaakt te worden. Daarna ging ik een outfit uitkiezen bij BENS boutique, waar ik enorm goed geholpen werd. Het is een zaak waar je andere kledij vindt dan bij de grote ketens, dus je zult niemand anders tegenkomen met dezelfde kledingstukken.”
De fotoshoot vond plaats in Gaanderij De Bever, waar Oona veel bekijks kreeg van de passanten. “Natuurlijk spraken veel mensen me aan en er waren zelfs kindjes die mee op de foto wilden staan. De fotograaf liet me al snel enkele resultaten zien en ik vond alle foto’s prachtig. Inmiddels heb ik ook nog andere fotoshoots achter de rug en ik hoop dat ik ermee verder kan gaan. Het is echt iets wat ik heel graag doe.”

Ook los van de fotoshoot is Oona vaak te spotten in het Winkeldorp, want ze gaat er naar eigen zeggen heel vaak winkelen. “Het centrum van Beveren vind ik echt heel gezellig”, aldus Oona. “Er loopt altijd wel iemand rond die je kent. Vooral het aanbod van kledingwinkels is super. Er zijn grote ketens waar ik graag naartoe ga, zoals H&M en Hema, maar ook kleinere, originele boetiekzaken. Voor mij mogen er altijd extra modezaken in Beveren bijkomen. Een filiaal van Pimkie of Hollister zou een mooie aanvulling zijn, al zal ik hiervoor niet snel naar een winkelcentrum trekken.”

Als Oona niet in het Winkeldorp rondloopt, is ze vast wel ergens anders in de gemeente te vinden.”Ik ga fitnessen bij Basic-Fit in Beveren en in onze gemeente zijn er ook veel evenementen waar ik graag naartoe trek. In de winter naar de ijspiste en in de zomer naar de Beverse Feesten. Ik vind dat er zeker genoeg te doen is in Beveren, ook voor jongere mensen. Het is een gemeente die alles heeft voor mij, al staat het nog niet vast dat ik hier altijd zal blijven. Ik ben begonnen met de opleiding Toerisme, helemaal in Bergen op Zoom. Ik weet dus nog niet waar ik later terechtkom, maar het staat als een paal boven water dat ik regelmatig naar Beveren zal terugkeren.”

    

    

  

Auteur:
Sarah De Beuckelaer
Terug naar overzicht >
Leden Privacy Beleid