Zaterdag 21 december 2019… Het begin van de Kerstvakantie maar tevens ook het begin van een ontspannend en aangenaam weekend te Beveren. Zaterdag kwamen we in de avond aan bij hotel Beveren. Bij het aanmelden aan de receptie ontvingen we een envelop. Heel spannend! We kregen wat extra uitleg over het hotel, ontvingen tickets voor de schaatsbaan, een planning van het winkelweekend, … 

Na het installeren op de kamer genoten we van een drankje in de winterbar van hotel Beveren. Nadien gingen we het binnenzwembad verkennen. Puur genieten.

Na een heerlijke, lange nacht mochten we verder genieten bij het ontbijt. Uitgebreider kon niet. Alles wat je maar wensen kon, was aanwezig.

Zondagnamiddag vertrokken we, na een korte wandeling in de buurt, richting centrum Beveren. Shoppen, wat rondwandelen, een warme chocomelk drinken, … Een fijne zondagmiddag. De vele regenbuien namen we er met plezier bij.

Zondagavond konden we nog genieten van een heel lekker diner in de Peacock te Beveren. Een gezellige afsluiter van een TOPWEEKEND!   

Auteur:
Nena V.
Terug naar overzicht >
Leden Privacy Beleid